ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Ar fi un dezastru să nu ne calificăm! Ne putem impune cu Grecia!”

Mihai Pintilii este de părere că naţionala se poate impune în faţa Greciei! Fostul mijlocaş stelist admite totuşi că grecii sînt favoriţii grupei....
Autor: Mirela Apostol | 03.09.2014 | 11:47
Team of Romania poses for a team photo prior to the FIFA World Cup 2014 group D qualifying football match Romania vs Hungary on September 6, 2013 in Bucharest, Romania. AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU (Photo credit should read DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images)

Mihai Pintilii este de părere că naţionala se poate impune în faţa Greciei! Fostul mijlocaş stelist admite totuşi că grecii sînt favoriţii grupei.

ADVERTISEMENT

“Cînd văd Grecia, parcă văd Steaua din primul meu sezon petrecut acolo, sînt extrem de uniţi. Au reuşit surpiza de a se califica în grupe la Campionatul Mondial din Brazilia, însă n-au demosntrat mare lucru, nu mi-au lăsat impresia unei echipe formidabile, n-au arătat ca o formaţie de speriat cu care să nu ne putem bate. Sînt remarcabili la talie, periculoşi la fazele fixe, le dai gol cu greutate, dar avem argumente pozitive de partea noastră care ne vor ajuta să ne impunem.

Faptul că pornim în deplsarae cu favorita grupei, într-o partidă fără spectatori, mi se pare un context bun. Ar fi un dezastru să nu ne calificăm! N-ar exista nicio scuză”, a declarat Mihai Pintilii pentru gsp.

ADVERTISEMENT

motivul-pentru-care-pintilii-risca-nationala-e-ok-si-la-revedere-eu-sa-fiu-sanatos-ce-s-a-intamplat-la_1_size6,

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!