Fotbal intern

“Ar trebui să vedeţi cine l-a promovat pe Dima. Problema este istoricul acestui arbitru”

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a dat şi el de pămînt cu arbitrul care a făcut jaf la meciul Oţelul - Steaua. "Naşul" n-a ezitat să-l înţepe prin ricoşeu şi pe Ion Crăciunescu, cel care...
09.12.2013 | 19:56
Ar trebui sa vedeti cine la promovat pe Dima Problema este istoricul acestui arbitru

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a dat şi el de pămînt cu arbitrul care a făcut jaf la meciul Oţelul – Steaua. “Naşul” n-a ezitat să-l înţepe prin ricoşeu şi pe Ion Crăciunescu, cel care l-a promovat pe acest “fluieraş”. “Ar trebui să vedeţi cine l-a promovat pe Iulian Dima. Am mare încredere că în doi-trei ani se va cerne foarte bine şi această activitate de arbitru. Cred că evidenţa nu mai poate să ţină locul unui comentariu care nu are ce să mai spună. Nu sînt un specialist, un tehnician al arbitrajului. Nu i-am iubit pe arbitri de cînd jucam, pentru că greşeau mult şi intenţionat. Dar avem nevoie de ei. Problema este de istoric la acest arbitru. Nu faci semne să tacă, aşa cum face el în pozele în care a fost surprins, nici jucătorilor, nici antrenorilor. Nu contează gradul de rudenie. L-aţi văzut pe Nica la Ploieşti, a semnalizat un ofsaid la limită împortiva Petrolului. Îşi complică singuri viaţa prin aceste greşeli”, a declarat Mircea Sandu la Dolce Sport.

Mircea Sandu a explicat şi de ce nu s-a luat în calcul amînarea acestor etape de final de sezon. “Există un contract de televiziune semnat de LPF. Vor să se întrerupă ceea ce s-a semnat din luna martie a anului. Toate echipele din cupele europene să-şi facă un lot de 25-30 de jucători. Vedem în Anglia, Germania că există modificări, o echipă în campionat, în cupele europene. N-am văzut un teren impracticabil în această etapă. Mie îmi pare rău că Federaţia a dat Ligii dreptul de omologare al terenurilor din Liga 1″, a adăugat preşedintele FRF.

Şeful de la Casa Fotbalului a măturat pe jos şi cu contracandidaţii lui Gică Popescu la şefia FRF. “În afară de Gică Popescu numele care s-au pronunţat ar însemna că această funcţie a ajuns mult prea banală”, a încheiat Sandu.