Fotbal international

Arabia Saudită – Mexic 1-2, în Grupa C la Campionatul Mondial 2022. Ambele echipe, out din turneu! Mexicanii, eliminaţi la golaveraj

Mexic a învins Arabia Saudită, scor 2-1, dar ambele echipe au fost eliminate de la Campionatul Mondial 2022. Argentina şi Polonia s-au calificat în optimi.
30.11.2022 | 22:49
Arabia Saudita  Mexic 12 in Grupa C la Campionatul Mondial 2022 Ambele echipe out din turneu Mexicanii eliminati la golaveraj
Arabia Saudită - Mexic se joacă în Grupa C de la CM 2022
ADVERTISEMENT
30-11-2022
20:07

FINAL Arabia Saudită - Mexic 1-2 (Al Dawsari 90+5 / Martin 48, Chavez 53). Ambele sunt eliminate

FINAL: Mexic a învins Arabia Saudită, scor 2-1, dar a ratat calificarea în optimile de finală din cauza golaverajului. La egalitate de puncte cu Polonia, mexicanii au avut -1, în timp ce polonezii au fost pe zero.

grupa c
Clasamentul final al Grupei C

Min. 90+5: GOOOL Arabia Saudită! Al Dawsari a scăpat pe contră şi l-a învins pe Ochoa

Min. 87: Oriel Antuna a scapat spre poarta saudiţilor şi l-a învins pe Mohammed Al-Owais, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Min. 78: Mexicanii au trecut pe lângă o şansă uriaşă de 3-0, dar saudiţii au stat bine în defensivă.

Min. 73: Luis Chávez a şutat foarte bine din lovitură liberă, dar portarul saudiţilor a reuşit să respingă de acesată dată.

Min. 66: Argentina face 2-0 cu Polonia, iar Mexic şi Polonia sunt la egalitate perfectă. În acest moment, polonezii ocupă locul 2 datorită numărului mai mic de cartonaşe galbene pe care le-au primit în timpul turneului.

Min. 55: Hirving Lozano a reuşit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid.

Min. 53: GOOOL Mexic! Luis Chávez prinde un şut spectaculos de la peste 30 de metri, la care portarul saudiţilor nu a avut nicio şansă. Acum, mexicanii au nevoie de încă un gol pentru a urca pe locul 2, ocupat de Polonia, care este condusă de Argentina cu 0-1.

Min. 48: GOOOL Mexic! La o lovitură de colţ, Montes a deviat uşor mingea şi Henry Martín a trimis în poarta saudiţilor. Cum Polonia este condusă cu 0-1 de Argentina, mexicanii mai au nevoie de 2 goluri pentru a urca pe locul 2.

Min. 46: A început repriza a doua din Arabia Saudită – Mexic.

30-11-2022
19:54

Pauză în Arabia Saudită - Mexic

Cu ochii şi la Polonia – Argentina, celălalt meci din Grupa C, Arabia Saudită şi Mexic au terminat la egalitate primele 45 de minute, scor 0-0.

Mexicanii au avut cele mai mari ocazii de a marca, însă saudiţii puteau să dea lovitură chiar înaintea pauzei.

30-11-2022
18:57

Remiză după primele 45 de minute din Arabia Saudită - Mexic

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min. 45+5: Saudiţii ratează prima mare ocazie, după ce Ali Al-Hassan a reluat pe lângă poartă, din poziţie ideală.

Min. 28: Orbelín Pineda a reluat cu capul, dar mingea l-a lovit Sultan Al-Ghannam în şold şi saudiţii au scăpat de gol.

Min. 3: Ajuns în poziţie singur cu portarul, Alexis Vega a fost blocat de Mohammed Al-Owais.

Min. 1: A început meciul dintre Arabia Saudită şi Mexic.

30-11-2022
18:11

Echipele de start la Arabia Saudită - Mexic

Arabia Saudită: Al Owais (Al-Hilal) – Tambakti (Al-Shabab), Al Bulaihi (Al-Hilal), Al Amri (Al-Nassr) – Abdulhamid (Al-Hilal), Al Hassan (Al-Nassr), Kanno (Al-Hilal), Al Ghannam (Al-Nassr) – Al Buraikan (Al-Fateh), Al Shehri (Al-Hilal), Al Dawsari (Al-Hilal). Rezerve: Al-Aqidi, Al-Rubaie – Al-Abed, Al-Dawsari, Al-Najei, Al-Oboud, Asiri, Bahebri, Madu, Otayf, Sharahili. Selecționer: Herve Renard 

Mexic: Ochoa (Club América) – Sanchez (Ajax), Montes (Monterrey), Moreno (Monterrey), Gallardo (Monterrey) – Pineda (AEK Atena), Alvarez (Ajax), Chavez (Pachuca) – Lozano (Napoli), Martin (Club América), Vega (Chivas). Rezerve: Cota, Talavera – Alvarado, Alvarez, Antuna, Araujo, Arteaga, Funes Mori, Guardado, Gutierrez, Herrera, Jimenez, Rodriguez, Romo, Vasquez. Selecționer: Gerardo Martinez

Meciul Arabia Saudită – Mexic are loc miercuri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 3-a a Grupei C la turneul final al CM din Qatar. După primele două etape, saudiții au 3 puncte în urma marii surprize de a învinge Argentina, iar Mexic un punct din egalul cu Polonia.

Arabia Saudită – Mexic, în etapa a 3-a din Grupa C a Campionatul Mondial 2022

Arabia Saudită – Mexic este un meci din etapa  3-a din Grupa C la Campionatul Mondial 2022, cu implicații majore în lupta pentru calificare în optimi. Cu o victorie, saudiții pot repeta performanâa din 1994, când au depășit faza grupelor. La egal, de asemenea, se pot califica dacă Polonia nu va reuși mai mult de o remiză cu Argentina. Mexic trebuie să bată obligatoriu pe saudiți și să spere că Argentina învinge sau face egal cu Polonia.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Arabia Saudită și Mexic

Întâlnirea Arabia Saudită – Mexic se dispută miercuri, 30 noiembrie, de la ora 21:00, pe cel mai mare stadion de la CM, pe care se va juca și finala, “Lusail Iconic” din orașul Lusail, aflat cel mai aproape de capitala Doha, la numai 20 de kilometri, în etapa a 3-a din Grupa C a turneului final.

Cum Arabia Saudită este vecină de graniță cu ţara gazdă este lesne de înțeles că vor fi foarte mulți fani ai echipei pregătite de Herve Renard, dar la Mondial sunt și foarte mulți mexicani. Pe acest uriaș stadion, de peste 80.000 de locuri, a reușit Arabia Saudită miracolul cu Argentina apoi s-au mai jucat Brazilia – Serbia 2-0, Argentina – Mexic 2-0 și Portugalia – Uruguay 2-0 și va mai fi partida Camerun – Brazilia din grupe, plus o optime, un sfert de finală, o semfinală și marea finală.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Arabia Saudită – Mexic se joacă miercuri, 30 noiembrie, de la ora 21:00, şi va fi televizată în direct şi în exclusivitate pe postul TVR 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

Tot ce trebuie să știi despre Arabia Saudită – Mexic, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Poate reprezenta un meci interesant pentru pariori pentru care Mexic încă este o echipă ce merită mizat pe succesul ei. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Arabia Saudită – Mexic.

ADVERTISEMENT

Ce absenţe sunt în meciul Arabia Saudită – Mexic

Arabia Saudită se află în faţa unui moment magic. O victorie ar fi sinonimă cu calificarea, dar selecţionerul francez Herve Renard are mari probleme de efectiv pentru acest joc atât de important. Sunt out pentru accidentări fundaşul central al lui Al Hilal, Al Shahrani, mijlocaşul aceleiaşi echipe fanion a fotbalului saudit Al Faraj, dar şi mijlocaşul Sharanhili de la Al Abha, iar alt mijlocaş, Al Malki, este suspendat pentru că a luat galben în primele două jocuri de fiecare dată.

Mexicul, care mai păstrează de doi bani speranţă pentru o calificare miraculoasă, îl are out doar pe veteranul Guardado, accidentat în partida cu Argentina. Selecţionerul argentinian Gerardo Martino vrea neapărat victoria, altminteri ştie că va urma să fie dat afară dacă echipa termină ultima în  grupă.

ADVERTISEMENT

Michael Oliver la meciul 2 ca principal, Istvan Kovacs din nou rezervă!

Partida Arabia Saudită – Mexic va fi condusă de unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri europeni, englezul Michael Oliver, 37 de ani, care a mai arbitrat la acest turneu final jocul dintre Japonia şi Costa Rica din Grupa E, încheiat cu succesul echipei din America Centrală. Rezerva englezului va fi cel pe care FIFA îl consideră a fi bun doar pentru aşa ceva, deşi are în palmares în Europa meciuri grele din Champions League şi din Liga Naţiunilor, românul Istvan Kovacs.

Situația Mexicului e cea mau grea. Naționala nord-americană nu își poate decide singură destinul, doar o victorie permițându-i să spere la calificarea pentru a noua oară consecutivă în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. O victorie a mexicanilor, coroborată cu o victorie a Poloniei în fața Argentinei, ar face ca jucătorii lui Gerardo Martino să avanseze, în caz contrar, o remiză sau o victorie a Argentinei ar face ca golaverajul să intre în joc, cel al mexicanilor fiind în prezent cel mai slab din grupă.

Cote la pariuri

Se pare că pentru casele de pariuri succesul fabulos al saudiţilor în meciul cu Argentina nu este suficient pentru a primi cotă de echipă favorită. Dimpotrivă, Mexic, cotă 1,67, este echipa văzută învingătoare, iar asiaticii au primit un foarte generos 5,00 pentru rezultatul care să o trimită în optimi. Şansă dublă 1X are cotă 2,30, iar un gol saudit valorează 1,65.

Cele două reprezentative s-au întâlnit de trei ori până acum, în anii 1995, 1997 şi 1999, iar ce s-a petrecut nu e deloc favorabil mentalului elevilor lui Herve Renard. Pentru că doar un succes, primul, a fost cu 2-0, după care au urmat adevărate corecţii, 5-0 şi 5-1.


  • 3,30 este cota Superbet pentru “PsF 1” în Arabia Saudită – Mexic VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT