Fotbal international

Arabii anunță că Al Hilal vrea să-l demită pe Răzvan Lucescu. A ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei, dar are zilele numărate la echipă

05.11.2019 | 09:26
Arabii anunta ca Al Hilal vrea sal demita pe Razvan Lucescu A ajuns in finala Ligii Campionilor Asiei dar are zilele numarate la echipa
ADVERTISEMENT

Arabii de la publicația “Akhbarten” anunță că Al Hilal vrea să-l demită pe Răzvan Lucescu, chiar dacă antrenorul român a calificat echipa în finala Ligii Campionilor Asiei și ocupă primul loc în clasamentul din Liga Pro Arabia Saudită. Conform sursei citate mai sus, șeicii ar dori să-l înlocuiască pe Răzvan Lucescu după ce echipa nu a avut evoluții bune în ultimele meciuri din campionat.

Arabii anunță că Al Hilal vrea să-l demită pe Răzvan Lucescu

Al Hilal se află pe prima poziție în clasamentul din Liga Pro Arabia Saudită, cu 20 de puncte, la trei în fața următoarelor trei echipe, iar faptul că formația românului a remizat cu Al Fateh, scor 3-3, și a pierdut cu Al Nassr, scor 1-2, i-a făcut pe arabi să se gândească la demiterea antrenorului în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai sus anunță că șeicii de la Al Hilal au contactat deja mai mulți antrenori importanți cărora le-au propus să preia echipa în cel mai scurt timp, iar printre aceștia s-ar fi aflat și Cosmin Olăroiu, dar actualul tehnician de la Suning a refuzat propunerea de a-l înlocui pe Răzvan Lucescu.

Anunțul apărut în presa din Arabia Saudită

Salariu de 4 milioane de euro pentru Răzvan Lucescu la Al Hilal

Răzvan Lucescu a ajuns pe banca tehnică a celor de la Al Hilal în vara anului 2019, după ce s-a despărțit de PAOK Salonic, echipă alături de care a câștigat titlul în sezonul 2018 – 2019 și două Cupe ale Greciei (2017-2018 și 2018-2019). Formația din Arabia Saudită i-a plătit clauza de reziliere în valoare de 2.000.000 de euro și i-a oferit antrenorului român un salariu anual de 4.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Al Hilal ocupă prima poziție în clasamentul din Liga Pro Arabia Saudită după 9 etape, cu 20 de puncte și este urmată de Al Nassr, Al Faisaly și Al Ahli Jeddah, dar primele două au un meci în minus. Al Hilal are 6 victorii, două remize și o înfrângere în sezonul 2019 – 2020. Mai mult, formația lui Răzvan Lucescu s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei, acolo unde se va duela cu Urawa Reds.