Fotbal international

Arabii anunţă că Reghecampf a SEMNAT. Când va fi prezentat!

Laurenţiu Reghecampf şi-a încheiat contractul cu Steaua în urmă cu o săptămână. Nu va sta foarte mult timp fără angajament, întrucât va semna cu  Al Wahda, formaţie din Emiratele Arabe...
Autor: Claudiu Melinte | 20.05.2017 | 13:26
Arabii anunţă că Reghecampf a SEMNAT. Când va fi prezentat!

Laurenţiu Reghecampf şi-a încheiat contractul cu Steaua în urmă cu o săptămână. Nu va sta foarte mult timp fără angajament, întrucât va semna cu  Al Wahda, formaţie din Emiratele Arabe Unite. Conform jurnaliştilor din Abu Dhabi, Laurenţiu Reghecampf ar fi semnat deja cu Al Wahda, luându-i locul lui Javier Aguirre, care tocmai a cucerit Cupa Prinţului. Antrenorul român va fi prezentat oficial săptămâna viitoare, posibil chiar luni.

reghe

Reghe va încasa 6 milioane de euro!

Laurenţiu Reghecampf are o cotă foarte bună în Golf, după ce a jucat finala Ligii Campionilor Asiei în 2014, cu Al Hilal Riyadh. A fost atunci o finală pierdută nemeritat de Hilal, după mari probleme de arbitraj. A fost, practic, ultima formaţie saudită care a ajuns în finala cele mai prestigioase competiţii pentru cluburi din Asia. Această cotă pe care Reghecampf o are se reflectă şi în salariul pe care îl va încasa în Emirate, la Al Wahda. FANATIK.RO a aflat că Reghe va fi plătit regeşte, cu şase milioane de euro pe parcursul celor doi ani de contract pe care îi are conform acordului cu noua sa echipă.

Cine este Al Wahda?

Al Wahda Abu-Dhabi este unul dintre cele mai importante cluburi din Emiratele Arabe Unite. Are 12 trofee în palmares, dintre care ultimul este o Cupă Prinţului, câştigată vineri. Titlul a fost câştigat ultima dată în 2010. Echipa joacă pe un stadion de 12.000 de locuri, aflat chiar în centrul oraşului Abu Dhabi. Deşi este un stadion mic, atmosfera creată de fani este una foarte frumoasă. Vedetele echipei sunt Jorge Valdivia şi Balasz Dzudzak. Primul are, însă, o situaţie contractuală delicată şi ar putea pleca în următoarele zile. Ungurul mai are contract valabil până în 2018. Abu Dhabi este cel mai bogat oraş din Emiratele Arabe Unite şi, se poate spune, chiar din lume. 95% din rezervele de petrol ale EAU se află în acest oraş. Şi vorbim de ţara care are cel mai mare PIB pe cap de locuitor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!