Fotbal intern

Arabii au mărit oferta pentru Harlem Gnohere. Cât le-a cerut acum Gigi Becali

29.11.2018 | 12:12
Arabii au marit oferta pentru Harlem Gnohere Cat lea cerut acum Gigi Becali

Harlem Gnohere are șanse să plece în această iarnă de la FCSB, arabii de la Al Nasr Riad mărind oferta pentru golgeterul Ligii 1 Betano. Este clubul despre care FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că este interesat de serviciile francezului.

Al Nasr dorește foarte mult să ia titlul în acest sezon, fiind la 3 puncte de liderul Al Hilal, iar șefii de acolo fac orice pentru a-și atinge obiectivul. Vor să întărească echipa pentru partea a doua a campionatului, dar au umblat și la banca tehnică. L-au demis pe uruguayanul Daniel Carreno, care a stat doar 7 luni la Riad.

Arabii de la Al Nasr oferă 2,8 milioane de euro pentru Gnohere

În locul lui Carreno a venit portughezul Helder Cristovao, care a debutat în campionat cu o victorie „scurtă” în fața celor de la Al Shabab, pregătiți de Marius Șumudică. A fost 1-0 pentru Al Nasr, gol Musa, într-un meci în care românii Valerică Găman și Constantin Budescu au jucat 90 de minute și au luat ambii „galben”.

Arabii vor în continuare întăriri ofensive, motiv pentru care pe adresa lui Gigi Becali a sosit o oferă mărită pentru Harlem Gnohere. Cei de la Al Nasr au propus acum 2,8 milioane de euro, cu 800.000 de euro mai mult decât prima oară.

Gigi cere minim 3,5 milioane și îi dă drumul doar dacă aduce vârf

Becali nu este mulțumit nici cu noua ofertă. Vrea mai mult, dar nu crede nici el că se va ajunge la 7 milioane de euro cum declară public. Le-a transmis celor de la Al Nasr că afacerea se poate face dacă ridică prețul la 3,5 milioane, dar mai trebuie îndeplinită o condiție importantă pentru realizarea transferului.

harlem gnohere eliminare dinamo
Harlem Gnohere a fost eliminat la ultimul derby cu Dinamo după un atac tare la Armando Cooper

Gigi Becali îi dă drumul „Bizonului”, pe care s-a și supărat după eliminarea din derby-ul cu Dinamo, doar dacă va reuși în iarnă să aducă un înlocuitor pe măsură. Mai ales că și Raul Rusescu este aproape să rezilieze cu FCSB, dorindu-și și el acest lucru, dar fiind „sfătuit” și de patron să plece.

  • 10 goluri a marcat Harlem Gnohere în actualul sezon de Liga 1, fiind liderul golgeterilor, alături de Mitriță de la Craiova
  • 250.000 de euro a plătit Becali pentru aducerea lui Harlem Gnohere de la Dinamo în ianuarie 2017