Constantin Budescu la FCSB?! Gigi Becali îl vrea insistent, arabii vor să-l dea afară

Sorin Dumitrescu   
în Casa Pariurilor Liga 1
14/05/2019, 19:03
Constantin Budescu la FCSB?! Gigi Becali îl vrea insistent, arabii vor să-l dea afară GALERIE FOTO
Constantin Budescu la FCSB. Visul lui Gigi Becali e de a-l reavea pe Budescu şi lângă el să vină Ianis Hagi

Constantin Budescu înapoi la FCSB? FANATIK a anunţat în exclusivitate că Budescu are şanse mari să vină la FCSB în această vară. Iar mutarea este tot mai aproape să se realizeze. Gigi Becali îl vrea insistent, iar pe de alta, lucru foarte important, arabii de la Al Shabab sunt gata să renunţe la el. Acum, conform informaţiilor site-ului Goal.com au şi renunţat la Budescu şi la alt jucător experimentat din lotul din acest sezon, marocanul Bousouffa. Motivul renunţării la internaţionalul român nu ţine de calitatea prestaţiilor sale, care au fost de multe ori apreciate, ci de faptul a avut prea multă lipsă de continuitate ca urmare a numărului mare de accidentări suferite.

Arabii de la Al Shabab renunţă la Constantin Budescu. Drum liber spre FCSB

Pentru FCSB este o veste excelentă, finanţatorul Gigi Becali dorind enorm ca lângă experienţa şi clasa lui Constantin Budescu să aducă şi tinereţea şi valoarea lui Ianis Hagi. Gigi Becali i-ar vrea pe amândoi să îmbrace din viitorul sezon tricoul lui FCSB. Iar varianta revenirii lui Budescu la FCSB poate prinde şi mai mult contur dacă echipa va fi preluată de pe bancă de Marius Şumudică.

Constantin Budescu la FCSB. Arabii anunţă că renunţă la român, care are cale liberă spre FCSB
Constantin Budescu la FCSB. Arabii anunţă că renunţă la român, care are cale liberă spre FCSB

Budescu a lucrat ultimii ani multă vreme cu Marius Şumudică, la Astra, unde a devenit campion şi acum la Al Shabab, în Arabia Saudită, unde echipe este pe locul 3, după puternicele Al Nassr şi Al Hilal, cu un punct înaintea lui Al Taawon, înaintea ultimei etape, ceea ce ar însemna că Şumudică şi românii săi ar duce pe Al Shabab în Liga Campionilor Asiei, dar ultima etapă e una de foc, la Al Hilal.

Ar fi un mare plus şi pentru echipa naţională

Pentru Budescu revenirea la FCSB ar însemna o mişcare pozitivă şi pentru echipa naţională. Plecat în Arabia Saudită jucătorul a ieşit din acel moment din vederile selecţionerului Cosmin Contra în tr-un mod ciudat, deşi şi Nicuşor Stanciu vine din acelaşi campionat. Budescu are multă experienţă şi este un jucător de mare creativitate şi execuţie, astfel încât tricolorilor le-ar prinde bine revenirea sa.

În Arabia Saudită Constantin Budescu a jucat puţin datorită problemelor medicale. Altfel, internaţionalul român a marcat câteva goluri de generic, execuţii care i-au electrizat pe arabi. Cum însă după câteva jocuri urma o pauză medicală treptat admiraţie pentru Budescu s-a transformat în disperare şi în cele din urmă în decizia de a se renunţa la serviciile lui.

Închide ×