Arabii fac un anunţ surprinzător! Piţurcă, dorit de naţionala Belgiei!

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
22/07/2016, 21:56
Arabii fac un anunţ surprinzător! Piţurcă, dorit de naţionala Belgiei!

Victor Piţurcă are o situaţie dificilă în Arabia Saudită, acolo unde e “sechestrat” de arabi. Românului nu i-a fost dată viza pentru ieşirea din ţară de oficialii lui Al Ittihad. Între cele două părţi e un conflict deschis după finalul campionatului.

Presa arabă scrie că Piţi e la mare căutare. Site-ul e-itti.com scrie că fostul selecţioner al României e dorit pe banca echipei Belgiei, locul 2 în clasamentul FIFA. Marc Wilmots şi-a dat demisia după eliminarea din sferturile Euro 2016.

E greu de crezut totuşi că Piţurcă va ajunge la naţionala “dracilor” avînd în vedere că nu a antrenat în Occident. Totuşi, în 2012, cu Piţi pe bancă, România a învins într-un amical Belgia cu 2-1.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×