Fotbal international

Arabii i-au făcut un cadou de lux lui Răzvan Lucescu! Antrenorul a primit un bolid de sute de mii de euro. FOTO+VIDEO

27.11.2019 | 11:47
Arabii iau facut un cadou de lux lui Razvan Lucescu Antrenorul a primit un bolid de sute de mii de euro FOTOVIDEO
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a câștigat alături de Al Hilal Liga Campionilor Asiei și le-a adus arabilor primul trofeu după 19 ani, iar oficialii echipei i-au făcut antrenorului român un cadou de lux la revenirea din Japonia. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Arabii i-au făcut un cadou de lux lui Răzvan Lucescu

Antrenorul român le-a adus arabilor de la Al Hilal 4 milioane de dolari după ce a câștigat Liga Campionilor Asiei, iar șeicii au dorit să îl răsplătească pentru munca depusă la echipă. Astfel, după ce Prințul Mohammed bin Salman i-a oferit 250.000 de euro primă, Răzvan Lucescu a primit și un bolid de lux de la arabi. VIDEO MAI JOS!

ADVERTISEMENT

Întrebat în legătură cu prima primită din partea șeicilor pentru performanța reușită, Răzvan Lucescu a răspuns: ”Pentru mine contează medalia primită la festivitatea de premieră. În rest, nu mai contează nimic”, a spus Răzvan Lucescu pentru Digi Sport TV.

Și-au ales mașinile de la Riyadh Motor Show

Răzvan Lucescu, francezul Gomis, Salim Al Dosari și încă doi jucători de la Al Hilal au mers la Riyadh Motor Show, eveniment care se desfășoară zilele acestea în Riyadh. Aceștia și-au ales mașinile pe care le vor conduce pe străzile orașului și s-au pozat alături de ele, dar și alături de cei prezenți, anunță alsaudi24.com.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este al patrulea antrenor român care ajunge în finala Ligii Campionilor Asiei și al doilea care reușește să câștige trofeul, după Anghel Iordănescu. Fostul selecţioner al României a dat lovitura în 2000 şi în 2005. În 2000, Iordănescu era tot la conducerea clubului Al Hilal Riyadh. În finală, echipa din Arabia Saudită a trecut, cu 3-2, după prelungiri, de o altă reprezentantă a Japoniei, Jubilo Iwata.