Arafat şi Agenţia de Mediu: ”Situaţia este sub control!”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/08/2016, 13:58
Arafat şi Agenţia de Mediu: ”Situaţia este sub control!”

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a făcut precizări.

“Colegii de la Pompieri au declansat planul rosu cand s-a aflat ca ar fi acolo victime, deci au fost trimise mai multe forte de interventie, inclusiv un echipaj de interventie chimica si radiologica, sa fim siguri ca nu sunt anumite substante care pot sa fie cu un risc mare. Din fericire, situatia este acum sub control”, a spus Arafat.

In zona au ajuns si reprezentanti ai Agentiei de Mediu, care au facut masuratori.

Intr-un comunicat dat publicitatii luni seara, ISU a precizat ca, in urma masuratorilor efectuate in aer “nu au fost inregistrate valori care sa puna in pericol viata comunitatilor din proximitate si nici a celor din amplasament.”

La randul lor, reprezentantii Rafinariei Petromidia au declarat ca “orice pericol a fost indepartat. Instalaţia afectată este oprita, activitatea fiind redusa.”

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×