Carousel hot news

Şi Mitică pune TUNURILE pe Iulian Dima: “Arbitraj ca la Oţelul – Steaua nu a existat niciodată! E foarte grav”

"Reghe nu are ce face, are doar patru-cinci fotbalişti, restul sînt atleţi. Eu i-am spus lui Reghecampf să nu se mai creadă favorit, că nu are echipă. Nu poţi lua titlul cu jucători care...
09.12.2013 | 18:04
Şi Mitică pune TUNURILE pe Iulian Dima:

“Reghe nu are ce face, are doar patru-cinci fotbalişti, restul sînt atleţi. Eu i-am spus lui Reghecampf să nu se mai creadă favorit, că nu are echipă. Nu poţi lua titlul cu jucători care îţi dau pasa numai la cravată. Arbitrul Dima a greşit numai într-o direcţie şi asta e foarte grav. Un arbitraj precum cel de la Oţelul – Steaua nu am mai văzut în viaţa mea! Nu a existat aşa ceva. Cine a făcut delegarea trebuie sancţionat, dacă e adevărat că Marius Ianuli e rudă cu arbitrul Dima. Pentru Steaua vor conta doar meciurile cu Astra. Ceahlăul nu joacă bine acasă, doar în deplasare, nu cred că vor avea probleme la Piatra Neamţ. Echipele fără teren încălzit ar trebui sancţionate, pentru că ei au montat instalaţia, dar nu au conectat-o la curent. Doar la Bistriţa, Mediaş sau Galaţi e totul în regulă”, a declarat Mitică Dragomir la DolceSport.

“Cei 200.000 de euro pe care Rapid i-a luat la începutul sezonului de la LPF au fost pentru cele două meciuri televizate. Ei îşi vor păstra banii, dar le trebuie un avocat bun. Doar maximum 40.000 ar trebui să înapoieze, pentru că fiecare dintre cele două meciuri au valoare de aproximativ 80.000 euro”, a completat fostul preşedinte al LPF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri