Arbitrajul, contestat de moldoveni! “Au fost atacuri la limită, nu au fost brutale”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
12/08/2016, 23:25
Arbitrajul, contestat de moldoveni! “Au fost atacuri la limită, nu au fost brutale”

Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoşani, este nemulţumit de prestaţia brigăzii care a condus partida cu Steaua. Tehnicianul a mai precizat că între cele două echipe este o diferenţă clară de valoare.

“Cel mai dezamăgit sînt că am rămas în zece jucători de cîmp. Am pierdut un mijlocaş pentru partida următoare. Dar sînt de părere că acele cartonaşe galbele au fost la limită. Nu a avut atacuri brutale, cu cotul. Noi încasăm prea uşor cartonaşele galbene.

Am sperat, am încercat, dar mai e mult pînă departe. Cele trei schimbări ale Stelei contat enorm. Au un lot foarte valoros. Nu e nici un blocaj la echipă. E diferenţă de valoare între cele două echipe”, a spus Grozavu la finalul partidei.

Astafei a precizat că doar avantajul experienţei a făcut diferenţa în partida de la Botoşani. “S-a văzut lipsa noastră de experienţă în astfel de meciuri, au avut mai multă luciditate la finalizare. Dacă înscriam la ocaziile mari pe care le-am avut, altfel decurgea meciul.

Noi am jucat acelaşi joc, nu s-a simţit introducerea lui Hamroun, Stanciu şi Popa. Putem spune că au schimbat jocul, au şi înscris. Dar la finalizare am fost ineficienţi, aici s-a pierdut meciul. Botoşani nu s-a apărat niciodată cu Steaua, au fost mereu meciuri foarte frumoase, cred că de asta pierdem”.

Faţă de colegul său, Vaşvari a recunoscut supremaţia steliştilor pe parcursul celor 90 de minute. “Au meritat victoria, au fost mai buni în repriza secundă. Avem un complex în faţa Stelei. Ne dorim să spargem gheaţa la fiecare meci, însă nu am reuşit nici de data asta. Au făcut diferenţa jucătorii care au intrat în repriza secundă. La Bucureşti, Steaua nu o să piardă cu Manchester City. Steliştii sînt puternici, au dovedit-o şi în seara asta”

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×