Fotbal intern

Arbitrajul românesc, la tribunal! “Vicele” CCA, unul dintre acuzaţi

Momente grele pentru arbitrajul românesc, şi mai precis pentru "vicele" CCA, Alexandru Deaconu. O decizie luată acum patru ani este contestată în instanţă.
Autor: George Heisu | 21.11.2017 | 18:43
Arbitrajul românesc, la tribunal!
Fotbalul românesc pare că nu se mai satură de procese, pe toate palierele. Până acum, însă, lumea arbitrajului nu ajunsese încă în instanţă, dar a apărut dosarul 11562/300.2014 şi lucrurile s-au schimbat.
 
Acuzaţiile sunt la vârf, nu mai puţin de 12 “cavaleri ai fluierului” reclamând Comisia Centrală a Arbitrilor pentru retrogradarea din loturile divizionare, fapt petrecut în anul 2013.  În acel moment, preşedintele CCA era actualul “vice” al acestui organism, Alexandru Deaconu.
 
Lovitură la vârf pentru arbitrajul românesc
 
Alţi membri ai Comisiei care au votat atunci pentru excluderea celor 12 arbitri au fost Augustus Constantin, Corneliu Fecioru, Adrian Vidan sau Irina Mârţ. O veste care nu are cum să-i pice bine lui Deaconu, delegat observator la un meci foarte important din UEFA Champions League, Sevilla – Liverpool.
 
Se pare că Alexandru Deaconu este pe cai mari la UEFA în acest moment, deoarece forul conducător al fotbalului european l-a mai desemnat recent pentru funcţia de observator la manşa tur a semifinalei Europa League, Ajax – Lyon, şi la meciul dintre Napoli şi Real Madrid.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!