Fotbal international

Arbitri din Spania, Islanda şi Cehia la meciurile echipelor româneşti din Europa League! Istvan Kovacs, delegat la o partidă importantă

13.08.2018 | 14:33
Arbitri din Spania Islanda si Cehia la meciurile echipelor romanesti din Europa League Istvan Kovacs delegat la o partida importanta
ADVERTISEMENT

UEFA a delegat brigăzi de arbitri din Spania, Islanda şi Cehia la meciurile echipelor româneşti din manșa secundă a turului trei preliminar al Europa League. De asemenea, Istvan Kovacs a fost trimis la un meci important din această fază a competiției.

Spaniolul Juan Martinez Munuera va conduce la centru meciul FCSB – Hajduk Split, programat, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din București. El va fi ajutat de asistenţii Diego Barbero Sevilla şi Cesar Manuel Noval Font şi de rezerva Mario Melero Lopez. În tur, scorul a fost 0-0.

ADVERTISEMENT

Arbitri echipelor româneşti din Europa League

Meciul CFR Cluj – Alashkert din aceeaşi fază a competiţiei va fi condus de o brigadă din Islanda, formată din centralul Vilhjalmur Thorarinsson, asistenţii Gylfi Mar Sigurdsson şi Birkir Sigurdarson şi rezerva Ivar Orri Kristjansson. Partida va avea loc, joi, de la ora 20:00, la Cluj-Napoca. În tur, campioana României s-a impus cu 2-0.

Partida Universitatea Craiova – RB Leipzig va fi condusă de o brigadă din Cehia, formată din centralul Miroslav Zelinka, asistenții Ondrej Pelikan şi Jan Patak şi rezerva Emanuel Marek. Meciul va avea loc, joi, de la ora 19:30, la Craiova. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1.

ADVERTISEMENT
UEFA a delegat brigăzi de arbitri din Spania, Islanda şi Cehia la meciurile echipelor româneşti din manșa secundă a turului trei preliminar al Europa League
UEFA a delegat brigăzi de arbitri din Spania, Islanda şi Cehia la meciurile echipelor româneşti din manșa secundă a turului trei preliminar al Europa League

Arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat la întâlnirea dintre echipa engleză Burnley și formația turcă Istanbul Bașakșehir, tot din manșa secundă a turului trei preliminar al Europa League, care se va disputa joi, de la ora 21:45. El va fi ajutat de asistenții Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Marius Avram. În tur, scorul a fost 0-0.

Craiova – Leipzig ar putea să nu se vadă la televizor

Tensiuni în vestiarul lui Hajduk Split după remiza cu FCSB.  Vicecampioana României a obţinut un rezultat de egalitate în Croaţia, scor 0-0, iar calificarea se va decide la Bucureşti, pe Arena Naţională. Până la partida retur, Zeljko Kopic, antrenorul croaţilor, trebuie să-şi rezolve problemele din vestiar, unde relaţiile au devenit din ce în ce mai tensionate.

ADVERTISEMENT

Banderola de căpitan este motivul de la care a pornit un adevărat scandal în vestiarul lui Hajduk Split. Zoran Nizic, căpitanul echipei, a absentat din cauza unei accidentări, însă jurnaliştii croaţi susţin că fundaşul de 28 de ani a absentat după ce s-a certat cu Sasa Bjelanovic, directorul sportiv al echipei. Fotbalistul îşi doreşte să plece în străinătate după ce a petrecut aproape şase ani la formaţia din Split.

Președintele Iuliu Mureșan a declarat că unii jucători ai campioanei Ligii 1 Betano au jucat mai slab în partida Alashkert – CFR Cluj 0-2, din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League. Oficilul ardelenilor l-a remarcat pe căpitanul Mario Camora și pe atacantul George Țucudean. Echipa CFR Cluj a învins, la Erevan, cu scorul de 2-0, formația armeană Alashkert, în prima manşă a turului al treilea al Europa League. George Ţucudean a marcat ambele goluri ale clujenilor, în minutele 5 şi 49, ultimul din penalty.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire dintre Universitatea Craiova şi RB Leipzig ar putea să nu fie văzută nici în România, nici în Germania. Ofertele venite la clubul din Bănie de la televiziunile interesate nu i-au mulţumit pe oficialii olteni, iar negocierile sunt în impas acum, chiar dacă mai sunt patru zile până când va avea loc manşa a doua a turului 3 preliminar al Europa League. În meciul tur,  RB Leipzig a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-1, în turul 3 preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT