Fotbal intern

Arbitri străini la FCSB – CFR Cluj! “Suntem de acord!” Condiţiile ardelenilor

23.04.2018 | 12:52
Arbitri straini la FCSB  CFR Cluj Suntem de acord Conditiile ardelenilor
ADVERTISEMENT

Arbitri străini la FCSB – CFR Cluj! Oficialii formaţiei pregătite de Nicolae Dică îşi doresc arbitri străini la derby-ul care va avea loc duminică, 29 aprilie, de la ora 20.45, în etapa a 7-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, pe “Arena Naţională”.

Bogdan Mara a vorbit despre posibilitatea ca meciul FCSB – CFR Cluj să fie arbitrat de un străin, dar a explicat ce condiţie au pus oficialii echipei din Gruia pentru a accepta oferta echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Arbitri străini la FCSB – CFR Cluj! Anunţul făcut de Bogdan Mara

“Azi am primit o cere de la FCSB şi noi am răspuns că suntem de acord, dar să fie arbitri din primele 5 campionate ale lumii. Am specificat că vrem un arbitru TOP pentru a nu exista discuţii după acest meci. A ajuns acum la noi şi am răspuns oficial clubului FCSB. Dacă FRF este de acord, atunci suntem şi noi de acord. În cererea de dinainte era vorba de arbitri din Polonia, Israel, Bulgaria. Nu ştiu ce vor cei de la FCSB”, a spus Bogdan Mara.

Becali vrea arbitri din Anglia, Franţa sau Spania

Ce zicea Gigi Becali la finalul lunii februarie despre posibilitatea ca FCSB – CFR să fie arbitrată de o brigadă din străinătate: “Sunt de acord cu ce au zis cei de la CFR Cluj, cu arbitri din Anglia, Franţa, Spania. Bine, de acord! Hai să ne ducem la Federaţie să spunem că vrem asta”. La meciul din turul play-off-ului, de la Cluj, 1-1, Ovidiu Haţegan a făcut prăpăd, greşind grav de ambele părţi. A acordat penalty uşor pentru CFR Cluj, nu a dat unul clar apoi pentru trupa lui Petrescu, i-a eliminat pe Peteleu şi pe Pintilii, deşi niciunul nu merita trimis la cabine!

ADVERTISEMENT

FCSB şi CFR sunt despărţite de două puncte

Înaintea derby-ului care va avea loc duminică, 29 aprilie, pe “Arena Naţională”, în etapa a 7-a, FCSB se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 42 de puncte. De partea cealaltă, CFR Cluj ocupă locul 2, cu două puncte în spatele liderului.

FCSB – CFR Cluj, duminică, 29 aprilie, de la ora 20.45, în etapa a 7-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT