Un fost MARE ARBITRU susţine că „ASA a făcut BINE că a RENUNŢAT la memoriu după meciul pierdut cu Astra”

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
26/05/2015, 12:02
Un fost MARE ARBITRU susţine că „ASA a făcut BINE că a RENUNŢAT la memoriu după meciul pierdut cu Astra”
Incidente la finalul partidei.

Adrian Porumboiu a declarat că ASA Tîrgu Mureş a făcut bine că a renunţat la memoriu după meciul pierdut cu Astra, 1-3 duminică seară.

„Conducerea echipei din Tîrgu Mureş a făcut bine că a renunţat la memoriu pentru că nimeni nu mai schimba rezultatul înregistrat pe teren. A fost o greşeală a arbitrului, căruia îi revine întreaga responsabilitate. S-au mai jucat cîteva minute, vreo şase, şapte, ASA a mai primit un gol, la ce să mai facă memoriu? Oricum indicaţia de la FIFA e clară: nu se schimbă rezultatul înregistrat pe teren”, a spus fostul mare arbitru la sport.ro.

Adrian Porumboiu nu l-a uitat pe Sebastian Colţescu pe care l-a taxat dur pentru „alba-neagra” cu eliminarea care n-a fost eliminare a „astralului” Junior Morais după încăierarea generală din finalul meciului Astra – ASA Tîrgu Mureş 3-1 de duminică seară: „Justificarea pe care a oferit-o Colţescu este pentru mameluci. Hai să fim serioşi. Trebuia să-şi asume greşeala, oricum rezultatul de pe teren nu-l mai schimba nimeni. Că l-a atenţionat asistentul, astea sînt poveşti, să nu ne ia pe toţi de proşti. Aaa, dacă după ce se liniştiseră spiritele chema căpitanul echipei şi jucătorul în cauză şi le explica de ce a revenit asupra deciziei şi arăta clar atunci că schimbă cartonaşul roşu cu cel galben, atunci era altceva, dar nu a făcut aşa ceva”.

Închide ×