Fotbal intern

Arbitru bătut în Sâmbăta Mare chiar lângă biserică! Se anunță pedepse fără precedent în Liga 5 din România. Video

01.05.2019 | 14:46
Arbitru batut in Sambata Mare chiar langa biserica Se anunta pedepse fara precedent in Liga 5 din Romania Video

Un arbitru a fost bătut în Sâmbăta Mare chiar lângă biserică! S-a întâmplat la meciul Pomicola Raciu – Cetatea Târgoviște, din liga a cincea din Dâmbovița. Centralul Bogdan Duțu a fost lovit de fanii gazdelor care au intrat pe teren în minutele de prelungire, în urma unei faze în care suporterii au solicitat de zor lovitură de la 11 metri. Mai exact, totul s-a petrecut în minutul 93, la scorul de 1-1 când arbitrul a dictat simulare la o cădere în careu.

Arbitru bătut în Sâmbăta Mare chiar lângă biserică!

A fost prea mult pentru unii dintre fani care n-au mai respectat nicio regulă și au intrat pe teren. Suporterii l-au lovit serios pe arbitru care a fost cu greu apărat de oficialii echipei gazdă. Ba chiar, la un moment dat, unii dintre jucători au făcut scut în jurul arbitrului pe care au încercat să-l protejeze astfel de furia localnicilor. Fără să țină cont de faptul că partida avea loc chiar lângă biserica satului sau că meciul se disputa în Sâmbăta Mare, fanii au fost cu greu potoliți.

Întreaga scenă a fost relatată pentru dbonline.ro de câțiva martori. “Din câte s-au văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenții echipei din Raciu. La acea fază spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmășeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intrați pe teren l-au lovit.

Măsuri fără precedent în Liga 5 din România

Nu e normal ce s-a întâmplat. Normele de securitate nu au fost respectate. Totul s-a întâmplat în minutul 90+3 al jocului. Chiar dacă a fost lovit, pentru început, arbitrul a fluierat reluarea meciului, iar apoi a fluierat sfârșitul întâlnirii”, a declarat personajul prezent pe terenul din Raciu. Acum, cazul a intrat în atenția Comisie de Disciplină a AJF Dâmbovița care a amenințat cu măsuri serioase.

De remarcat că în clasamentul Ligii a 5-a Dâmboviţa, Seria Nord, Pomicola Raciu se află pe locul 5, cu 41 de puncte, în timp ce adversarii, cei de la Cetatea Târgovişte erau pe prima treaptă, cu 59 de puncte și șanse mari de promovare în eșalonul superior.

  • 1 – 1 s-a terminat partida disputată între Pomicola Raciu și Cetatea Târgoviște