Fotbal intern

Arbitru bătut până nu a mai putut să continue meciul! S-a întâmplat în Liga V din România

25.04.2019 | 14:58
Arbitru batut pana nu a mai putut sa continue meciul Sa intamplat in Liga V din Romania
ADVERTISEMENT

Un arbitru a fost bătut până nu a mai putut să continue meciul! S-a întâmplat în Liga V din România la partida dintre Olteţul Zătreni şi Oltul Drăgoești. Întâlnirea a fost întreruptă în minutul 80 după ce centralul Mihai Schianu a fost lovit cu piciorul în ficat de un jucător și nu a mai fost în stare să alerge și să conducă partida. De remarcat că în acel moment, gazdele conduceau cu scorul de 1-0.

Arbitru bătut până nu a mai putut să continue meciul!

Comisia de Disciplină l-a sancționat acum pe jucătorul agresiv, Vasile Iordăchescu, de la Oltul Drogăești, cu penalitate sportivă și un an de suspendare. Arenavâlceană.ro scrie că jocul a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea formației Oltețul Zătreni. Nu este singurul incident șocant din ultima perioadă petrecut în fotbalul românesc. Un alt arbitru a fost lovit cu pumnul în liga a patra de un jucător în timpul partidei Inter Cristian – ACS Prejmer.

ADVERTISEMENT

Și în acest caz, Comisia de Disciplină a AJF Brașov a dictat o suspendare record. Astfel, fotbalistul lui ACS Prejmer, Mihai Mugurel Ichimescu, a primit nu mai puțin de 15 etape de suspendare şi a fost amendat și cu 750 de lei pentru că l-a lovit cu pumnul în piept pe arbitrul întâlnirii, Liviu Dârjan. Conform celor notate de arbitru, totul a plecat din minutul 60 al partidei.

Arbitru bătut până nu a mai putut să continue meciul! Suporter
Momentul în care fanii se implică și ei în scandalul de pe terenul din Câmpulung

Suspendări record în ligile inferioare

Atunci, Mihai Mugurel Ichimescu a primit cartonaș galben. Centralul întâlnirii Liviu Dârjan a scris că jucătorul și-a manifestat dezaprobarea „prin vorbe sau gesturi”. La distanță de numai 10 minute, Ichimescu a recidivat, de data aceasta mult mai grav. Jucătorul născut pe 18 mai 1986 l-a lovit pe arbitru și „s-a făcut vinovat de comportare nesportivă”. Peste 1000 de minute avea disputate în acest sezon Ichimescu pentru ACS Prejmer.

ADVERTISEMENT

A ieșit rău de tot pentru arbitru și pe stadionul Municipal din Câmpulung, în timpul partidei dintre AS Lereşti şi AS Cetăţeni. Centralul Petruţ Ovidiu Nicolae din Curtea de Argeş a fost bătut şi înjurat de jucătorii echipei oaspete şi numai intervenţia forţelor de ordine ale Jandarmeriei a făcut ca întreaga brigadă să scape de furia huliganilor.

  • 1 an de zile a primit suspendare jucătorul agresiv