Arbitru cu ghinion pentru echipele din România la meciul Rennes – CFR! Românii n-au înscris cu el la mijloc

SPECIAL FANATIK
Iuliana Spirache   
în Europa League
21/10/2019, 16:47
Arbitru cu ghinion pentru echipele din România la meciul Rennes – CFR! Românii n-au înscris cu el la mijloc SPECIAL FANATIK
Aleksei Eskov la un meci jucat de Zurich cu Lille. Arbitru cu ghinion pentru echipele din România la duelul dintre Rennes și CFR Cluj

UEFA a decis să trimită o brigadă din Rusia la meciul pe care CFR Cluj îl va juca pe terenul celor de la Rennes, joi, de la ora 22.00, în etapa a 3-a din grupele Europa League, iar centralul trimis la duelul din Franța le-a purtat ghinion echipelor din România pe parcursul timpului.

Arbitru cu ghinion pentru echipele din România la meciul Rennes – CFR

Brigada din Rusia delegată de UEFA la meciul Rennes – CFR Cluj îl va avea la centru pe Aleksei Eskov, iar acesta va fi ajutat de asistenții Dmitri Mosyakin și Valeri Danchenko. Arbitru de rezervă a fost ales rusul Vladimir Bezborodov.

FCSB U19, România U21 și FC Viitorul Constanța sunt cele trei echipe care l-au avut la centru pe Aleksei Eskov și au pierdut meciurile. Mai mult, românii nu au înscris niciun gol când au fost arbitrați de rusul în vârstă de 41 de ani originar din Nevinnomyssk și au încasat de la 2 goluri în sus.

Aleksei Eskov la un meci de fotbal

10 goluri au primit echipele din România cu Aleksei Eskov la centru

Aleksei Eskov a fost delegat la meciul jucat de FCSB U19 împotriva celor de la Chelsea U19, scor 0-4, în UEFA Youth League, pe 1 octombrie 2013. Mai mult, echipa națională a României U21 care era antrenată de Emil Săndoi a pierdut cu Franța U21, scor 0-2, la EURO U21, pe 11 octombrie 2011, iar FC Viitorul Constanța n-a avut nicio șansă pe terenul lui APOEL cu Aleksei Eskov la centru, atunci când echipa din Cipru s-a impus cu 4-0 în Champions League, pe 2 august 2017.

Meciul dintre Rennes și CFR Cluj se joacă joi, 24 octombrie, de la ora 22.00, în etapa a 3-a din grupele Europa League. Înaintea partidei din Franța, campioana României ocupă locul 2 în clasamentul Grupei F, cu 3 puncte, la egalitate cu Lazio, dar cu un golaveraj mai bun decât cel al italienilor. Pe primul loc este Celtic Glasgow (4 puncte), iar ultimul este ocupat de Rennes (1 punct).

 

 

Închide ×