Fotbal intern

Arbitru de coşmar pentru oaspeţi la CFR – FCSB! Au pierdut meciul de titlu cu el la centru

16.09.2018 | 16:47
Arbitru de cosmar pentru oaspeti la CFR  FCSB Au pierdut meciul de titlu cu el la centru

Arbitru de coşmar pentru oaspeţi la CFR – FCSB, derby-ul acestei runde. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pentru duelul din Gruia pe acelaşi central care a oficiat în meciul FCSB-ului cu FC Politehnica Iaşi, din Copou, în care “roş-albaştrii” au pierdut, apoi CFR Cluj a cucerit titlul în Liga 1 Betano.

Radu Petrescu a fost delegat de CCA, urmând să fie asistat la cele două linii de asistenţii Adrian-Radu Ghinguleac, din Bucureşti, şi Mihail-Mircea Grigoriu, tot din Capitală. Arbitru de rezervă a fost desemnat Robert-George Dumitru din Sfântu Gheorghe, iar observator de joc este Nicolae Grigorescu din Timiş.

Arbitru de coşmar pentru oaspeţi la CFR – FCSB

Deşi Radu Petrescu le trezeşte amintiri neplăcute oaspeţilor din această seară, prestaţia sa din partida FC Poli Iaşi – FCSB nu a fost niciun moment contestată de vreunul dintre cei de la vicecampioni. Petrescu i-a arbitrat în stagiunea trecută doar în acel meci pe “roş-albaştri”, iar la CFR Cluj a fost delegat deja de trei ori în acest start de sezon, în Supercupa câştigată în faţa Craiovei, precum şi în meciurile din campionat cu Dinamo şi Dunărea Călăraşi

Centralul de la CFR – FCSB le poartă ghinion “roş-albaştrilor”, după ce majoritatea “roş-albaştrilor” spuneau la final de stagiune că totul s-a jucat în Copou, la acel meci decis de un fost jucător de la oaspeţii din această seară, Andrei Cristea. Nicolae Dică a fost primul care a identificat momentul decisiv: “La meciul cu Iaşi s-a jucat campionatul. Aveam două puncte avans, dar nu am reuşit să scoatem niciun egal, deşi în ultimele zece minute am jucat cu un om în plus. Clar este vina mea că nu am câştigat campionatul”, a spus Nicolae Dică.

Arbitru de coşmar pentru oaspeţi la CFR - FCSB. Arbitrul central Radu Petrescu acordă un cartonaş galben în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FC Politehnica Iaşi, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova
Arbitru de coşmar pentru oaspeţi la CFR – FCSB. Arbitrul central Radu Petrescu acordă un cartonaş galben în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FC Politehnica Iaşi

Şi Gigi Becali a avut acelaşi discurs: “Titlul s-a pierdut, nu s-a câștigat. A câștigat echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec am permis niște lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea. Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaștem.

Ca dovadă, au jucat cu Viitorul și au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut 4 meciuri cu ei și în niciunul nu am condus. Echipa mai bună a câștigat campionat, asta e concluzia mea. Și azi s-a văzut asta. Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători. De Găman ce să zic.. avem contract! El la Iaşi era fericit că am luat bătaie, le zicea maseurilor că v-a plătit Dumneze, bă”, spunea Gigi Becali în urmă cu doar câteva luni.

Partida CFR Cluj – FCSB ase va disputa astăzi, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.