Fotbal international

Arbitru debutant în Europa la CFR Cluj – Dinamo Zagreb! Cine este Antonio Nombre, “centralul” partidei

21.08.2020 | 10:54
Arbitru debutant in Europa la CFR Cluj  Dinamo Zagreb Cine este Antonio Nombre centralul partidei
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va evolua miercuri, de la ora 21:00, împotriva celor de la Dinamo Zagreb, în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Ardelenii au trecut cu 2-0 de Floriana, însă au un adversar de un alt calibru în acest tur. 

Confruntarea se va disputa într-o singură manșă și are caracter decisiv pentru calificarea mai departe în Liga Campionilor. Avantajul clujenilor este că meciul se va disputa pe teren propriu, ceea ce sporește șansele de calificare.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va fi condus de portughezul Antonio Nombre. Bruno Alves Jesus și Nuno Pereira vor fi asistenți, în timp ce al patrulea oficial va fi Joao Bento, toți din Portugalia.

Arbitru debutant în Europa la CFR Cluj – Dinamo Zagreb! Cine este Antonio Nombre, “centralul” partidei

Pentru Antonio Nombre va fi primul meci în Liga Campionilor pe care îl va conduce. În stagiunea trecută a mai condus un meci din preliminariile Europa League și are doar 10 meciuri în prima ligă portugheză.

ADVERTISEMENT

Statisticile din prima ligă portugheză arată că Nombre este un arbitru căruia îi place să umble rapid la cartonașe, acordând numai puțin de 49 de cartonașe galbene și 4 “roșii” în cele 10 meciuri conduse anul trecut în Primeira Liga.

Dan Petrescu se confruntă cu probleme de lot înainte de această confruntare. Românul a cerut de urgență transferuri, iar până la ora jocului, Damjan Djokovic și Gabriel Debeljuh vor fi apți și ei pentru a prinde lotul:

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: “Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez”

“Avem nevoie de jucători. Am avut patru jucători U21 azi, pe care anul trecut nu-i foloseam deloc. Omrani, sigur nu va juca nici cu Dinamo Zagreb. În schimb, eu cred că la meciul cu Clinceni Djokovic va juca, a avut două teste negative. Vom vedea și situația lui Debeljuh, cum este fizic.

Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez, așa că să o spună alții. Ei au jucători foarte buni, cu un buget extraordinar de mare, dar au și presiune mare.

ADVERTISEMENT

Cu Floriana, dacă pierdem era un dezastru, dar la meciul cu Dinamo Zagreb presiunea va fi pe umărul lor, dar noi ne dorim foarte mult”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu Floriana.

ADVERTISEMENT