Fotbal intern

Arbitru lovit cu piatra în cap în România! Neputându-i-se opri sângerarea, s-a fluierat finalul meciului!

Un arbitru asistent a fost pus la pământ de o piatră aruncată din tribună de un microbist nemulţumit. Incidentul care nu face onoare nimănui s-a întâmplat la partida Voinţa Zărand –...
25.10.2017 | 16:35
Arbitru lovit cu piatra in cap in Romania Neputanduise opri sangerarea sa fluierat finalul meciului

Un arbitru asistent a fost pus la pământ de o piatră aruncată din tribună de un microbist nemulţumit. Incidentul care nu face onoare nimănui s-a întâmplat la partida Voinţa Zărand – Naţional Sebiş 2, în cadrul etapei a 8-a din Liga 6, Seria B, la scorul de 0-0. O piatră aruncată de un spectator l-a lovit în frunte pe arbitrul-asistent Cristian Takacs, care a căzut ca secerat, cu faţa scăldată-n sânge. Asistenta medicală prezentă la teren s-a chinuit minute în şir să-i oprească sângerarea, folosind „mijloace moderne”: apă, un tifon şi o bucată de leucoplast. Constatând că asistentul Takacs este în imposibilitatea de a mai continua, fiind vizibil ameţit, arbitrul Gheorghe Palcu a fluierat sfârşitul jocului.

„Am plecat cu greu de la Zărand, graţie eforturilor celor doi conducători ai echipei gazdă, care au temperat furia spectatorilor nemulţumiţi de întreruperea meciului. Nu am văzut picior de poliţist în preajmă, iar trusa de prim ajutor a asistentei medicale a fost insuficient dotată pentru a interveni în astfel de cazuri” – a declarat observatorul Gabor Biro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Arbitru lovit cu piatra în cap! Microbistul s-a ales cu dosar penal

Contactat de Jurnal arădean-Aradon, secretarul general al AJF Arad, Vasile Rad, a confirmat incidentul de la Zărand: „Este adevărat. Am înţeles de la oficialii grupării din Zărand că spectatorul care a lovit arbitrul cu piatra în cap a fost identificat şi amendat de poliţiştii din localitate. Este o situaţie neplăcută, mai ales că jucătorii în teren au fost preocupaţi de fotbal”.

Inspector principal de poliţie Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, a declarat pentru Jurnal arădean-Aradon: „Suporterul a fost identificat. Are 43 ani şi este din Zărand. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. În funcţie de raportul medico-legal se va da o soluţie în acest dosar”.