Fotbal international

Arbitru olandez, arestat după ce a bătut cu bestialitate un portar! Scene ca în Vestul Sălbatic! Video

02.04.2019 | 17:46
Arbitru olandez arestat dupa ce a batut cu bestialitate un portar Scene ca in Vestul Salbatic Video

Un arbitru olandez a fost arestat după ce a bătut cu bestialitate un portar în timpul unui meci din ligile inferioare. Partida dintre Hoofddorp club VV UNO şi S.V. Geel-Wit a ajuns în atenţia presei internaţionale după nişte scene desprinse din Vestul Sălbatic.

Arbitru olandez, arestat după ce a bătut cu bestialitate un portar. L-a făcut KO pe fotbalist

Meciul dintre Hoofddorp club VV UNO şi S.V. Geel-Wit nu anunţa nimic special, însă o bătaie generală a dat totul peste cap. După o fază mai încinsă, jucătorii celor două echipe din Olanda s-au luat la bătaie, iar Lennert Bohmer, unul dintre tuşieri, a avut o ieşire necontrolată, care îl va costa scump.

În timp ce jucătorii celor două echipe îşi împărţeau pumni, Lennert Bohmer a luat-o la fugă spre locul unde avea loc bătaia. Tuşierul, care în trecut a jucat pentru S.V. Geel-Wit, şi-a aruncat steagul şi l-a pus la pământ pe portarul echipei Hoofddorp club VV UNO cu un pumn demn de meciurile de box, fotbalistul fiind făcut KO.

Poliţiştii l-au arestat pe teren. Fotbalistul a ajuns la spital de urgenţă

O ambulanţă şi-a făcut apariţia pe teren la scurt timp, iar portarul lui Hoofddorp club VV UNO a avut nevoie de intervenţia paramedicilor, fiind în stare inconştientă. În acelaşi timp, la stadion şi-au făcut apariţia mai multe echipaje de poliţie, iar Lennert Bohmer a fost arestat pentru agresiune.

“Suspectul l-a lovit pe fotbalist cu pumnul, iar acesta din urmă şi-a pierdut cunoştinţa. Victima a fost transportată la spital, iar medicii au susţinut că a suferit o comoţie”, au anunţat poliţiştii. “Conducerile celor două echipe se vor întâlni în curând pentru a discuta pe marginea acestui incident neplăcut şi pentru a restabili bune relaţiile dintre cluburi”, au scris cei de la S.V. Geel-Wit.