Fotbal intern

Arbitru român la CFR Cluj-Astana, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor! Cum e posibil

15.07.2019 | 21:55
Arbitru roman la CFR ClujAstana in turul 1 preliminar al Ligii Campionilor Cum e posibil

Manșa secundă a dublei CFR Cluj-Astana, din cadrul turului întâi de calificare în Liga Campionilor, va avea o brigadă din Austria, cu Alexander Harkam la centru, avându-i ca asistenți pe Andreas Witschnigg şi Andreas Staudinger. Cel de-al patrulea arbitru va fi Christian-Petru Ciochircă, un român cu cetățenie austriacă. Arbitrul are deja experiența primei ligi din Austria, unde a bifat 15 meciuri la centru, dar și alte 68 de partide în liga secundă.

Arbitru român la CFR – Astana!

CFR Cluj va încerca miercuri, 17 iulie, de la ori 21:00 pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, să întoarcă rezultatul înregistrat în Kazahstan, unde Astana a învins campioana României cu 1-0, după reușita lui Postnikov din minutul 68. Dan Petrescu nu a fost surprins de înfrângerea suferită în Kazahstan, ci chiar consideră Astana echipa favorită la calificare din această dublă.

“Astana e în formă, pentru noi e abia al doilea meci oficial. Așa că ne-a fost greu. Dacă am fi marcat în prima repriză, poate am fi obținut mai mult. În retur, vom depune mai mult efort ca azi pentru a ne califica”, a spus Dan Petrescu după meci, conform presei kazahe.

Început nefast pentru Dan Petrescu în noul sezon

Nici în privința returului Petrescu nu este mai optimist, considerând că rezultatul din Kazahstan este unul perfect pentru Astana. „Să vedem în ce formă vom fi noi. Mai jucăm și în campionat. Astana e favorită, 1-0 e un rezultat excelent pentru ei. Sperăm să întoarcem rezultatul”, a adăugat antrenorul campioanei.

CFR Cluj are un început slab în noul sezon. După trei meciuri oficiale, campioana nu a înregistrat nici o victorie și a reușit să marcheze doar o dată, în partida de campionat încheiată 1-1, cu Poli Iași, la Cluj. Mai mult, echipa lui Dan Petrescu a pierdut și primul trofeu pus în joc în noua stagiune, Supercupa României, unde Viitorul s-a impus cu 1-0, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești.

 

Tags: