Sport

Arbitru străin la „finala” de titlu FCSB – CFR Cluj?! Gigi Becali a făcut anunțul: „Noi am cerut. L-am pus pe Argăseală să vorbească cu Balaj”

Deși l-a lăudat pe Istvan Kovacs după arbitrajul din CFR Cluj - FCSB 0-1, Gigi Becali are altă preferință când vine vorba de returul din ultima etapă. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea un „fluieraș” străin.
03.05.2022 | 11:46
Arbitru strain la finala de titlu FCSB  CFR Cluj Gigi Becali a facut anuntul Noi am cerut Lam pus pe Argaseala sa vorbeasca cu Balaj
Gigi Becali vrea arbitru străin la meciul FCSB - CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Până ca în Casa Pariurilor Liga 1 să avem parte de sistemul VAR sau de Goal-line technology, în campionatul României s-ar putea întoarce arbitrii străini. Este dorința lui Gigi Becali pentru derby-ul din ultima etapă a play-off-ului, FCSB – CFR Cluj.

FCSB a cerut un arbitru străin la derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă

După meciul din etapa a șaptea, Florin Tănase i-a „înțepat” pe ardeleni, criticând arbitrajul de la partida CFR Cluj – Farul 1-0. Căpitanul vicecampioanei crede că echipa lui Dan Petrescu a fost iertată de un penalty în debutul meciului din Gruia.

ADVERTISEMENT

„CFR să nu mai ţipe atât de arbitraj. Părerea mea! M-am uitat şi eu la meci. Dacă Farul primeşte penalty, CFR nu mai câştiga. Când ei au zis că nu a fost roşu cu noi (n. red – referire la eliminarea lui Susic de către Istvan Kovacs în CFR – FCSB 0-1)…”, a declarat Tănase, după FCSB – FC Argeș 4-0.

Afirmațiile celui mai bun marcator din Casa Pariurilor Liga 1 sunt susținute și de Gigi Becali. Finanțatorul a declarat că lui Radu Petrescu i-a fost frică să ia decizii împotriva lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Ce rost are să mai vorbim despre arbitraj? Acolo a fost clar (n.r. – penalty pentru Farul). Nu îi poți spune nimic lui Radu Petrescu. Când un arbitru arbitrează cu tentă se cunoaște. Aici nu a fost cu tentă. I-a fost frică să dea.

E și el om. Eu nu-l condamn, îl condamn pe ăla care arbitrează cu tentă și care e doar într-o direcție”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Impresionat de evoluția lui Istvan Kovacs de la derby-ul pe care FCSB l-a câștigat în Gruia cu scorul de 1-0, Gigi Becali nu îl vrea, totuși, pe „centralul” din Carei la posibila finală de titlu din ultima rundă a play-off-ului.

„Istvan Kovacs e prea mare. Pentru mine, el și-a spălat toate păcatele. Nu voi mai vorbi urât despre el nimic niciodată. M-a convins cu acel meci. Și-a spălat păcatele și gata. A ajuns atât de mare încât nu are el de ce să mai facă prostii în campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Dar, cu toate astea, noi le-am cerut celor de la CFR Cluj, l-am pus pe Vali (n.r. – Argăseală) să vorbească cu președintele lor, cu Balaj, să aducem un arbitru străin. Noi așa am cerut. Acum să vedem”, a adăugat Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,72 este cota pentru „GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT