Video. Arbitrul care a lovit un jucător de la Nantes şi-a primit pedeapsa

Tibi Demeter   
in Fotbal international
02/02/2018, 11:44
Video. Arbitrul care a lovit un jucător de la Nantes şi-a primit pedeapsa

Oficialii din Ligue 1 l-au suspendat timp de şase luni pe Tony Chapron pentru şase în urma incidentului care a avut loc la partida dintre Nantes şi PSG, conform unui anunţ făcut de France Fotball.  Centralul partidei a fost suspendat pe termen nelimitat la momentul respectiv, iar acum va fi suspendat trei luni, plus alte trei în cazul în care incidentul se va repeta.

Chapron a fost împins involuntar de Diego Carlos, într-o fază de contraatac în partida dintre cele două formaţii din Ligue 1 şi după ce a căzut pe gazon l-a lovit cu piciorul pe fundaşul lui Nantes. Mai mult, centralul i-a arătat şi al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu fundaşului de la Nantes.

Arbitrul a recunoscut că a greşit

Tony Chapron şi-a cerut scuze  la finalul partidei disputate la începutul lunii ianuarie: „În timpul meciului Nantes – PSG, Diego Carlos, jucătorul lui Nantes, s-a ciocnit de mine. Cu ocazia acestui şoc, am simţit o durere intensă în urma unei accidentări recente. Cu un reflex nefericit, mi-am întins piciorul către jucător”, a spus arbitrul.

„Acest gest neîndemânatic a fost nepotrivit. Ţin deci să-i cer scuze lui Carlos Diego în urma acestei acţiuni. Un raport suplimentar a fost adresat comisiei de disciplină pentru ca jucătorului lui FC Nantes să-i fie retras avertismentul, deoarece potrivit imaginilor gestul său nu mi s-a părut intenţionat”, a continuat Chapron.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.