Sport

Arbitrul finalei Champions League, arestat alături de o brunetă sexy în Bosnia. Party cu cocaină, arme de foc și peste 10.000 de euro

Slavko Vincic, arbitrul care va arbitra finala Champions League a fost arestat într-un dosar de prostituție și trafic de droguri, în Bosnia-Herțegovina, în calitate de suspect.
01.06.2024 | 14:28
Arbitrul finalei Champions League, arestat alături de o brunetă sexy în Bosnia. Poliția a deschis dosar pentru prostituție și trafic de droguri!
ADVERTISEMENT

Arbitrul Slavko Vincic a fost delegat pentru a arbitra finala Champions League dintre Real Madrid și Borussia Dortmund, unde lumea e în stare să plătească și 20.000 de euro pentru un bilet.  În 2020, Slovenul a fost arestat de către poliția din Bosnia într-un dosar de prostituție și trafic de droguri.

Slavko Vincic, arbitrul finalei Champions League Real Madrid – Borussia Dortmund, a fost arestat în Bosnia în 2020

Slovenul care a arbitrat meciuri ale unor echipe importante în acest sezon, printre care Manchester City și Liverpool, a fost arestat și pus să dea declarații despre Tijana Maksimovic, despre care poliția ar crede că e liderul unui lanț de prostituție.

ADVERTISEMENT

Vincic a fost arestat de către poliția din Bosnia și Herțegovina la o petrece în Bijeljina, petrece la care se afla și Tijana Maksimovic. La perchezițiile polițiștilor din Bijeljina s-au găsit 14 pachete de cocaină, 10 pistoale, trei veste anti-glonț, peste 10.000 de euro în diferite valute și totodată diverse telefoane și laptop-uri.

În urma investigațiilor, polițiștii au reținut 9 femei și 26 de bărbați, ce aveau în posesie cocaină, arme de foc și bani cash. La scurt timp, Tijana Maksimovic a încercat să treacă granița Croației cu o barcă, fiind însoțită de alte trei femei.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Slavko Vincic a fost reținut drept martor în această investigație, fiind eliberat după mai multe declarații. Mai multe persoane care se aflau la petrecere au fost puse sub acuzare pentru trafic droguri sau deținere de arme de foc.

Arbitrul și-a susținut nevinovăția în presa din Slovenia, declarând că nu cunoaște personajele implicate și că el doar a dat curs invitației la petrecere.

ADVERTISEMENT

„După o întâlnire cu niște parteneri de afaceri am fost invitat la o petrecere, la care am am acceptat să merg. După ce poliția a făcut cercetările, am fost chemat să dau declarații, unde am transmis că nu le cunosc pe acele persoane.

După toate cele întâmplate, ei (polițiștii) mi-au dat undă verde pentru a mă putea întoarce acasă, în Slovenia”, a declarat arbitrul care urmează să fie la centru în finala Champions League.

ADVERTISEMENT

Cine e Slavko Vincic, arbitrul care va arbitra finala UEFA Champions League

Slavko Vincic, în vârtă de 44 de ani, este arbitru internaţional din 2010. „Cavalerul fluierului” urmează să oficieze cea de a doua sa finală de competiţie de club UEFA, după ce a fost desemnat arbitru pentru finala UEFA Ligii Europa  2021 de la Sevilla (Spania), între Eintracht Frankfurt şi Rangers FC.

Arbitrul sloven pare să fie preferatul lui Aleksander Ceferin, președintele sloven de la UEFA. Este deja la a doua finală într-o competiție majoră.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită