Sport
notix pixel id

Arbitrul Ionuț Coza, reacție fermă după ce Adrian Mititelu Jr. l-a acuzat de corupție: „Iau în considerare varianta de a acționa în instanță!”

Arbitrul Ionuț Coza a avut o reacție fermă la adresa lui Adrian Mititelu Jr, care l-a acuzat de corupție pe „centralul” în vârstă de 42 de ani, în urma partidei Farul Constanța - FC U Craiova, 3-2.
25.01.2022 | 21:58
Arbitrul Ionut Coza reactie ferma dupa ce Adrian Mititelu Jr la acuzat de coruptie Iau in considerare varianta de a actiona in instanta
Arbitrul Ionuț Coza a avut o reacție fermă la adresa lui Adrian Mititelu Jr
ADVERTISEMENT

La finalul partidei Farul Constanța – FC U Craiova, 3-2, din etapa a 22-a de Liga 1, Adrian Mititelu Jr, patronul formației oaspete, a avut o tiradă la adresa „centralului” Ionuț Coza, pe care l-a acuzat de anumite legături cu Farul Constanța.

Arbitrul Ionuț Coza, reacție fermă după ce Adrian Mititelu Jr. l-a acuzat de corupție

În replică, Ionuț Coza susține că acuzațiile lui Adrian Mititelu Jr. sunt neadevărate și că o singură dată s-a aflat în baza „FC Viitorul”, din postura de spectator, la un joc amical al fiului său, disputat în deplasare.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, „centralul” spune că ia în considerare posiblitatea de a-l acționa în instanță pe Adrian Mititelu Jr.

„Referitor la acuzațiile conform cărora sunt «un apropiat al clubului Farul Constanța» și că sunt «văzut deseori în baza de pregătire a clubului Farul Constanța» antrenându-mă, vreau să precizez faptul că singura dată când am fost în baza «FC Viitorul», în afara delegărilor în competiții, s-a întâmplat în anul 2018, când am fost un simplu spectator la un joc amical al fiului meu, la un joc în deplasare, fără să am contact cu nimeni din anturajul clubului Viitorul sau al clubului Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

De asemenea, informațiile conform cărora aș merge la hotelul Iaki pentru a face recuperare sunt total false. Nu am intrat niciodată în acest hotel, nici ca turist, nici măcar ca simplu vizitator.

Mai mult decât atât, nu am rude în județul Constanța și nu am relații de prietenie cu nicio persoană din anturajul clubului Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Declarația «Arbitrul Coza este corupt» îmi pătează imaginea, o afectează și pe cea a Comisiei Centrale a Arbitrilor, de aceea iau în considerare varianta de a acționa în instanță persoanele care mi-au adus un prejudiciu prin astfel de afirmații neadevărate”, a precizat Ionuț Coza, potrivit site-ului FRF.

Declarația lui Adrian Mititelu Jr.

„Eu nu cred în coincidențe! A fost penalty clar cum a spus și domnul Crăciunescu!

Tatăl meu din închisoare, mă sună cu o zi înainte să mă întrebe ce arbitru e la meciul ăsta. Mi-a spus să avem grijă să nu-l pună pe Coza și tot pe Coza l-a pus.

ADVERTISEMENT

Așa cum au existat atâția arbitri corupți, ca Augustus Constantin, vă spun eu sigur că și el e corupt, e un arbitru corupt. Nu avem nevoie de dovezi.

ADVERTISEMENT

Dacă acest arbitru vine la Craiova vreodată, voi face istorie la Craiova cu el și cu operatorul.

Vă spun sincer, domnul Coza se antrenează la baza domnului Hagi, e normal așa ceva? El e din Ilfov! Poate are rude la Constanța”, a spus Adrian Mititelu Jr, la Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT