Sport

Arbitrul maghiar, penalty dictat în prelungiri în Viking – FCSB 1-3. Cum a judecat faza care a adus calificarea în grupe pentru echipa lui Dică. Video

Meciul dintre Viking și FCSB din play-off-ul Conference League a fost arbitrat de o brigadă din Ungaria, formată din centralul Tamás Bognár și tușierii Balázs Buzás și Péter Kóbor.
25.08.2022 | 20:56
Arbitrul maghiar penalty dictat in prelungiri in Viking  FCSB 13 Cum a judecat faza care a adus calificarea in grupe pentru echipa lui Dica Video
Tamas Bognar, arbitrul maghiar de la Viking - FCSB
ADVERTISEMENT
25-08-2022
18:59

FCSB, calificată în grupe de penalty-ul dictat de arbitrul maghiar Tamás Bognár

FCSB a reușit să marcheze golul de 3-1 la dintr-un penalty transformat în minutul 90+3 de Risto Radunovic. VEZI VIDEO AICI.

Lovitura pe pedeapsă a fost obținută de căpitanul Florinel Coman, după „sania” lui Bjorshol, care a fost și eliminat!

 

FCSB a reușit să deschid scorul în Norvegia în minutul trei, la fel ca în meciul tur, însă Viking a egalat după un penalty dictat de brigada de arbitri din Ungaria.

Viking a egalat-o pe FCSB după un penalty dictat de centralul  Tamás Bognár din Ungaria

FCSB a anulat rapid avantajul din meciul tur al norvegienilor, însă Viking a reușit să egaleze în urma unei lovituri de la unsprezece metri.

ADVERTISEMENT

Portarul bucureștenilor a protestat secunde bune, explicând că nu l-a atins pe Karlsbakk, însă faza nu a putut beneficia de arbitraj VAR.

Decarul Tripic a reușit să transforme sigur din penalty, după ce a bătut tare, pe centru. Pe reluările de la TV s-a văzut însă că Ștefan Târnovanu l-a „agățat” pe atacantul lui Viking. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut parte de o brigadă din Ungaria la meciul retur cu Viking

Tamás Bognár a fost delegat de către UEFA la meciul retur dintre Viking și FCSB. Maghiarul este ajutat la tușe de Balázs Buzás și Péter Kóbor.

Viking a reușit să revină de două ori după ce a fost condusă de FCSB încă din minutul trei în ambele partide.

ADVERTISEMENT

Dacă în partida tur norvegienii au reușit să egaleze după doar 90 de secunde, la Stavanger golul a venit abia în minutul 26.

Nu mai puțin de patru jucători ai FCSB au văzut cartonașul galben în prima repriză cu Viking

Brigada de arbitri din Ungaria a arătat nu mai puțin de patru cartonașe galbene în primele 45 de minute jucătorilor lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai expuși este chiar autorul golului, Malcom Edjouma, care a mai făcut câteva faulturi și trageri de timp, iar datorită poziției sale în teren riscă să vadă cartonașul roșu. Francezul a fost avertizat încă din minutul 16.

Au mai văzut cartonașul galben în decurs de doar patru minute Octavian Popescu (minutul 24) și Florinel Coman (minutul 28). Estonianul Joonas Tamm a fost și el avertizat în prelungirile primei reprize.

De cealaltă parte, norvegienii au primit un singur cartonaș galben: mijlocașul Shayne Pattynama, în minutul 31.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – AFC Hermannstadt . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT