Video. Arbitrul român de la meciul Belgia – Spania, fugărit de rugbyştii iberici!

Sorin Dumitrescu   
în Sporturi
18/03/2018, 18:51
Video. Arbitrul român de la meciul Belgia – Spania, fugărit de rugbyştii iberici! GALERIE FOTO

România merge din nou la Cupa Mondială de rugby, competiţie la care nu a lipsit niciodată până acum. Dar această calificare, spre deosebire de cele precedente, are clar aspect de miracol, pentru că şansele stejarilor de a mai prinde locul 2 în grupă, după Georgia, erau minime. România juca în Georgia, iar echipa care ne învinsese fără drept de apel la Madrid, Spania, trebuia să câştige sau să facă egal pe terenul unei echipe din coada clasamentului, Belgia. 

Însă minunea s-a produs. România a pierdut în Georgia, eşec fără importanţă, pentru că mergem din nou la Cupa Mondială, ca urmare a neaşteptatei victorii a Belgiei în faţa Spaniei. Meciul de la Bruxelles a fost condus de un arbitru român, Vlad Iordăchescu, acesta fiind acuzat la final de spanioli că a acordat multe decizii în defavoarea lor (VEZI AICI DETALII

De altfel, arbitrul român  a fost la un pas să fie bătut de spanioli, care l-au fugărit, încercând să îşi facă dreptate în opinia lor pentru greşelile intenţionate ale cavalerului fluierului, care a condus de această manieră pentru a-şi ajuta compatrioţii să se califice. (VEZI VIDEO AICI)

Vlad Iordăchescu nici nu a mai putut ajunge la vestiar, pentru a se dezechipa. El a fost protejat de jucătorii belgieni şi stafful acestora până la momentul în care a apărut şi poliţia, care l-a scos din stadion pe o poartă lăturalnică, de unde a fost condus la o maşină, care l-a dus, probabil, la hotel.

Închide ×