Life

Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, a împlinit 3 ani. Ce a apărut pe pagina familiei regale

Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry, a împlinit 3 ani astăzi, 6 mai 2022. Iată ce a apărut pe pagina familiei regale cu această ocazie.
06.05.2022 | 18:45
Archie fiul printului Harry si al lui Meghan Markle a implinit 3 ani Ce a aparut pe pagina familiei regale
Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, a împlinit 3 ani. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry, a împlinit astăzi, 6mai 2022, vârsta de 3 ani. Membrii familiei regale i-au urat “la mulți ani” primului copil al ducilor de Sussex.

Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, a împlinit 3 ani

Pe pagina de Instagram a prințului Charles și a soției sale, ducesa Camilla, a apărut o fotografie de când Archie era în primele sale luni de viață. În imaginea respectivă, acesta este ținut în brațe de prințul Harry, alături de tatăl său, moștenitorul tronului Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, Archie!”, a fost mesajul transmis de prințul Charles și partenera sa de viață, pe Instagram. Mesajul a fost însoțit și de un emoticon cu un balon.

Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle
Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, alături de tatăl și bunicul său. Sursa foto: Instagram

De asemenea, pe pagina de Twitter a familiei regale a fost postată o fotografie de familie realizată la botezul lui Archie.

ADVERTISEMENT

Este a treia aniversare pe care fiul ducilor de Sussex o petrece în California, SUA, astfel că membrii Casei Regale au postat fotografii mai vechi cu acesta.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale la începutul lui 2020, atunci când au decis să se mute în SUA.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, atunci când Archie a împlinit 2 ani, prințul Harry și Meghan Markle au postat o fotografie cu el prin intermediul site-ului fundației lor, Archewell. La momentul respectiv, ducii de Sussex au donat 200 de căciulițe copiilor din Noua Zeelandă, notează marieclaire.com.

Astăzi, de ziua de naștere a fiului lor cel mare, este de așteptat ca Harry și Meghan să publice o imagine cu Archie Harrison Mountbatten-Windsor, pe numele său complet.

ADVERTISEMENT

Archie este primul fiu al ducilor de Sussex. Fiica lor, Lilibet Diana, s-a născut pe 4 iunie 2021. Prima fotografie cu chipul micuței a fost postată anul trecut, înainte de Crăciun.

Regina Elisabeta a II-a nu și-a văzut strănepotul de doi ani și jumătate, mai exact din noiembrie 2019. De altfel, suverana nu a întâlnit-o pe Lilibet până în prezent.

Prințul Harry a dezvăluit ce meserie și-ar dori să aibă fiul său

Recent, prințul Harry a dezvăluit ce meserie și-ar dori să aibă fiul său, Archie. Micuțul ar vrea să-i calce pe urme tatălui său, după cum a spus acesta la Jocurile Invictus.

Micuțul Archie ar vrea să devină astronaut, dar în unele zile spune că vrea să se facă pilot de elicopter.

“L-am întrebat ce vrea să devină când va fi mare. Când vorbesc cu fiul meu, în unele zile vrea să fie astronaut, în alte zile pilot. Evident, pilot de elicopter.”, a dezvăluit prințul Harry, potrivit Hello Magazine.

Prințul Harry are și el licență de pilot de elicopter, aceasta fiind una dintre marile sale pasiuni. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a renunțat la această meserie în 2014.

ADVERTISEMENT