Arda Turan a bătut un cântăreț celebru, apoi a mers cu pistolul la spital: “Omoară-mă!” Foto

Claudiu Surmei   
in SuperLiga Turcia
10/10/2018, 20:18
Arda Turan a bătut un cântăreț celebru, apoi a mers cu pistolul la spital: “Omoară-mă!” Foto GALERIE FOTO
Arda Turan a bătut un cântăreț celebru apoi s-a dus după el la spital

Arda Turan este în centrul unui nou scandal! Fotbalistul a bătut un celebru cântăreț din Turcia, după ce mai întâi i-a făcut avansuri soției acestuia, apoi a luat un pistol și s-a dus la spitalul la care bărbatul era internat și și-a cerut iertare. Fostul jucător al Barcelonei a postat ulterior un mesaj pe Instagram, în care a recunoscut cele întâmplate în club.

Mijlocașul celor de la Basaksehir nu se dezminte. După ce în luna mai a primit o suspendare de 16 etape (redusă la 10 ulterior) și o amendă de 7.000 de euro ca urmare a protestelor vehemente în urma primirii unui gol și a amenințării unui arbitru, căruia i-a și pus mâna în piept, Arda Turan este protagnistul unui incident violent într-un club din Istanbul.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Arda Turan a bătut un cântăreț celebru, apoi s-a dus după el la spital

Presa din Turcia anunță că Arda Turan și-a petrecut noaptea într-un club din Istanbul, iar la un moment dat i-a făcut avansuri soției lui Berkay, un celebru cântăreț din Turcia. Artistul și-a dat repede seama ce se petrece, a mers la soția sa și a trimis-o afară din club pentru a discuta cu ea. Turan a profitat de faptul că Berkay nu a fost atent și l-a lovit cu pumnul în față, spărgându-i nasul și buza. Acesta s-a dus la spital pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Mesajul postat pe Instagram de Arda Turan
Mesajul postat pe Instagram de Arda Turan

Arda Turan l-a urmat pe Berkay până la spital, având asupra sa un pistol. Jurnaliștii turci susțin că Turan și-ar fi cerut iertare. “Nu ştiam că este soţia ta. Îmi pare foarte rău, omoară-mă!”, ar fi spus fotbalistul. Trist este că în tot acest timp soția lui Turan se afla acasă, fiind însărcinată în 8 luni. Până la ora transmiterii știrii nu au apărut informații cu privire la sesizarea polițiștilor turci despre incidentul în care au fost implicați cei 2. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×