Arda Turan a bătut un cântăreț celebru, apoi a mers cu pistolul la spital: “Omoară-mă!” Foto

Claudiu Surmei   
in SuperLiga Turcia
10/10/2018, 20:18
Arda Turan a bătut un cântăreț celebru, apoi a mers cu pistolul la spital: “Omoară-mă!” Foto GALERIE FOTO
Arda Turan a bătut un cântăreț celebru apoi s-a dus după el la spital

Arda Turan este în centrul unui nou scandal! Fotbalistul a bătut un celebru cântăreț din Turcia, după ce mai întâi i-a făcut avansuri soției acestuia, apoi a luat un pistol și s-a dus la spitalul la care bărbatul era internat și și-a cerut iertare. Fostul jucător al Barcelonei a postat ulterior un mesaj pe Instagram, în care a recunoscut cele întâmplate în club.

Mijlocașul celor de la Basaksehir nu se dezminte. După ce în luna mai a primit o suspendare de 16 etape (redusă la 10 ulterior) și o amendă de 7.000 de euro ca urmare a protestelor vehemente în urma primirii unui gol și a amenințării unui arbitru, căruia i-a și pus mâna în piept, Arda Turan este protagnistul unui incident violent într-un club din Istanbul.

Arda Turan a bătut un cântăreț celebru, apoi s-a dus după el la spital

Presa din Turcia anunță că Arda Turan și-a petrecut noaptea într-un club din Istanbul, iar la un moment dat i-a făcut avansuri soției lui Berkay, un celebru cântăreț din Turcia. Artistul și-a dat repede seama ce se petrece, a mers la soția sa și a trimis-o afară din club pentru a discuta cu ea. Turan a profitat de faptul că Berkay nu a fost atent și l-a lovit cu pumnul în față, spărgându-i nasul și buza. Acesta s-a dus la spital pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Mesajul postat pe Instagram de Arda Turan
Mesajul postat pe Instagram de Arda Turan

Arda Turan l-a urmat pe Berkay până la spital, având asupra sa un pistol. Jurnaliștii turci susțin că Turan și-ar fi cerut iertare. “Nu ştiam că este soţia ta. Îmi pare foarte rău, omoară-mă!”, ar fi spus fotbalistul. Trist este că în tot acest timp soția lui Turan se afla acasă, fiind însărcinată în 8 luni. Până la ora transmiterii știrii nu au apărut informații cu privire la sesizarea polițiștilor turci despre incidentul în care au fost implicați cei 2.

Închide ×