Carousel hot news

Bomba zilei în Turcia! Un fotbalist de la Barcelona urmează să fie coleg cu Latovlevici

Arda Turan, fotbalistul celor de la Barcelona, se pare că va ajunge în cele din urmă la Galatasary. Mijlocaşul turc a fost cumpărat de echipa de pe Camp Nou în schimbul a 35 de milioane de euro...
Autor: Tibi Demeter | 02.11.2017 | 21:57
Bomba zilei în Turcia! Un fotbalist de la Barcelona urmează să fie coleg cu Latovlevici

Arda Turan, fotbalistul celor de la Barcelona, se pare că va ajunge în cele din urmă la Galatasary. Mijlocaşul turc a fost cumpărat de echipa de pe Camp Nou în schimbul a 35 de milioane de euro şi este foarte aproape de reîntoarce în Turcia la Galatasaray, clubul de la care s-a lansat în fotbalul important. Publicaţia turcă Fanatik a anunţat că jucătorul este mai aproape ca niciodată de o revenire la Galatasaray, după ce mutarea a picat în ultimul moment în vară.

Conform informaţiilor apărute în presa turcă, Galata vrea să îl cumpere pe Turan în această iarnă. Dursom Ozbek, preşedintele echipei, este cel care şi-a dorit în mod special aducerea mijlocaşului, astfel încât echipa la care evoluează internaţionalul român Iasmin Latovlevici să nu mai rateze titlul în campionatul intern. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Galatasaray, viitoare echipă a lui Arda Turan, este pe primul loc în Turcia

Formaţia la care Gheorghe Hagi a scris istorie se află pe primul loc în Superliga Turciei cu 23 de puncte, trei mai multe faţă de Istanbul Başakşehir şi cinci în plus faţă de Beşiktaş, campioana din ultimul sezon şi marea favorită în opinia specilaştilor în acest sezon. Galatasaray se poate concentra doar pe competiţiile interne, după ce echipa antrenată de Igor Tudor a fost eliminată de Ostersund din Eurpa League.

Arda Turan a debutat la prima echipă a celor de la Galatasaray sub comanda lui Gheorghe Hagi în sezonul 2004-2005 şi a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.  Mijlocaşul a fost cumpărat în 2011 de Atletico Madrid pentru 13 milioane de euro şi a ajuns în cele din urmă la Barcelona în 2016. Concurenţa din linia ofensivă a catalanilor l-au determinat pe Arda Turan să îşi dorească o revenire în Turcia, în ciuda faptului că mai avea contract cu echipa de pe Camp Nou până în 2020. Fotbalistul a câştigat toate trofeele interne puse în joc cu Barcelona având în palmares patru trofee cu echipa de pe Camp Nou.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!