Arda Turan şi-a ieşit din minţi: “Îţi crăp capul şi ochii!”

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
26/03/2018, 19:28
Arda Turan şi-a ieşit din minţi: “Îţi crăp capul şi ochii!” GALERIE FOTO

Arda Turan, fotbalistul ridicat de Gică Hagi la primul său mandat ca antrenor la Galatasaray, a devenit cel mai bun jucător al Turciei în ultimul deceniu. A ajuns să joace la grupări de renume din Primera Division şi din Europa, precum Atletico Madrid şi FC Barcelona. 

În această iarnă a acceptat să revină acasă, după ani buni, fiind încă jucătorul Barcelonei până în vara lui 2020. Arda Turan a fost convins de proiectul celor de la Istanbul Basaksehir, revelaţia ultimilor doi ani din Superliga turcă şi catalanii l-au împrumutat la acest club.

E împrumutat de Barcelona

Turan este un personaj evident monitorizat cu mare atenţie de către presa autohtonă, pentru că este ceva special să îl ai din nou acasă, în campionatul intern, pe cel mai bun produs din ultimii zece ani. Iar faptul că recent jucătorul a făcut un pas foarte important în viaţa sa, căsătorindu-se cu Aslihan Dogan, vechea lui prietenă, de care se despărţise la un moment dat şi care este fata lui Sabri Dogan, unul dintre primii cinci oameni ca avere din Turcia.

Jurnaliştii turci i-au surprins pe soţii Turan, însoţiţi de fratele său şi de iubita acestuia luând masa într-un rstaurant de lux din Istanbul. Ei au întrebat-o pe soţia lui Arda de ce a optat pentru o ceremonie simplă la căsătorie şi aceasta a dus degetul la gură. Reporterul a întrebat-o dacă i-a interzis Arda să vorbească, moment în care jucătorul şi-a ieşit din fire şi a început să urle: “Cum îţi permiţi să vorbeşti cu soţia mea? Îţi crăp capul şi ochii”. După care a dispărut împreună cu soţia şi fratele într-un taxi.

Închide ×