Fotbal international

Arda Turan riscă 12 ani de închisoare! A fost acuzat de agresiune și hărțuire sexuală

15.10.2018 | 20:07
Arda Turan risca 12 ani de inchisoare A fost acuzat de agresiune si hartuire sexuala

Mijlocașul turc Arda Turan riscă o pedeapsă de până la 12 ani și jumătate de închisoare după ce l-a bătut pe un cântăreț celebru într-un club din Istanbul. Conform cotidianului britanic The Mirror, fotbalistul de la Istanbul Bașakșehir a fost inculpat, luni, pentru hărţuire sexuală, deţinere ilegală de armă şi agresiune.

În club, Arda Turan i-a făcut avansuri soției cântărețului Berkay Sahin, Ozlem Ada Sahin. Artistul i-a reproșat fotbalistului atitudinea, moment în care jucătorul și-a ieșit din fire și l-a lovit cu pumnul în față. Berkay Sahin a ajuns la spital unde a fost operat la nas.

Arda Turan amenință un arbitru asistent la un meci din campionatul Turciei
Arda Turan amenință un arbitru asistent la un meci din campionatul Turciei

Arda Turan riscă 12 ani de închisoare după ce a bătut un artist

Însă, incidentele nu s-au oprit aici. Arda Turan a mers la spital având un pistol după el și i-ar fi spus cântărețului să-l împuște pentru că nu știa că femeia este soția sa. Conform surselor, Berkay Sahin l-a ignorat, iar fotbalistul și-a ieșit din nou din fire și a tras un foc de armă, glonțul ajungând în perete.

În urma acestor incidente, Arda Turan a fost acuzat de hărţuire sexuală, deţinere ilegală de armă şi agresiune și riscă o pedeapsă maximă de 12 ani și jumătate. Fotbalistul turc a recunoscut incidentul, dar neagă faptul că i-a făcut avansuri lui Ozlem Ada Sahin. ”Eu vorbeam cu Burak Yilmaz şi m-am trezit că Berkay a început să tragă de mine. L-am lovit în acel moment, fără să ştiu cine e şi ce vrea. Abia după aia am aflat”a spus jucătorul de la Istanbul Bașakșehir.

Împrumutat de FC Barcelona la formația turcă, Arda Turan a mai fost protagonistul unui incident extrem de grav la începutul lunii mai. Atunci, Arda Turan a bruscat un arbitru asistent la meciul cu Sivasspor și a fost suspendat pentru 16 etape. Comisia de Apel a Federaţiei Turce de Fotbal a redus la 10 etape suspendarea fotbalistului în vârstă de 31 de ani.