Sport

Arde Bănia! Interes major pentru Universitatea Craiova – FCSB. Câte bilete s-au vândut deja cu 10 zile înainte de derby. Exclusiv

Oltenii au luat cu asalt casele de bilete pentru a fi siguri că vor vedea de pe stadion derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. Cu 10 zile înainte de meci, s-au vândut deja mii de tichete!
28.04.2022 | 20:22
Arde Bania Interes major pentru Universitatea Craiova  FCSB Cate bilete sau vandut deja cu 10 zile inainte de derby Exclusiv
Bănia arde! Suporterii oltenilor, interes major pentru partida Universitatea Craiova-FCSB sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB a stârnit interesul suporterilor olteni. Chiar dacă derby-ul de pe stadionul „Ion Oblemenco” este programat pe 8 mai, de la ora 19:30, fanii „alb-albaștrilor” au început deja să-și achiziționeze bilete pentru confruntarea dintre formația din Bănie și trupa antrenată de Toni Petrea.

Arde Bănia! Oltenii, interes major pentru Universitatea Craiova – FCSB care va avea loc pe 8 mai

Se anunță a fi o atmosferă incendiară la partida Universitatea Craiova – FCSB, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Suporterii „juveților” au început deja să își cumpere bilete pentru ultimul meci din acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, împotriva celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului cu FC Voluntari, Universitatea Craiova a scos la vânzare pachete promoționale pentru următoarele două confruntări din Casa Pariurilor Liga 1. Astfel, suporterii „alb-albaștrilor” care vor să asiste la partidele cu trupa antrenată de Liviu Ciobotariu și cu FCSB au putut să își achiziționeze bilete pentru ambele meciuri.

Fanii „Științei” au profitat de acest lucru și au luat cu asalt casele de bilete ale formației din Bănie. FANATIK a aflat că în doar două zile de la anunțul făcut de Universitatea Craiova, suporterii au achiziționat aproximativ 5.000 pachete promoționale.

ADVERTISEMENT

La ultima partidă de pe teren propriu, trupa lui Laurențiu Reghecampf a reușit să câștige împotriva celor de la CFR Cluj, scor 3-2, în fața a 23.000 de spectatori. Universitatea Craiova a avut parte de un public numeros și în victoria din deplasarea cu FC Argeș, scor 4-0, unde și-au făcut apariția aproximativ 1.000 de suporteri ai oltenilor.

Ultima partidă dintre Craiova și FCSB a adus un număr mare de suporteri pe Arena Națională!

Partidele dintre Universitatea Craiova și FCSB au adus întotdeauna un număr mare de suporteri în tribune. Susținătorii celor două echipe au izbutit să își facă apariția pe stadion, chiar și atunci când formația din Bănie își disputa meciurile de pe teren propriu la Drobeta – Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

În urmă cu patru etape, FCSB – Universitatea Craiova reușea să aducă un număr 24.700 de spectatori, pe Arena Națională. Pentru trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf, deplasarea cu „roș-albaștrii” a fost partida cu cel mai mare număr de suporteri din acest sezon al campionatului.

Atmosfera i-a ajutat pe olteni să câștige în fața formației finanțate de Gigi Becali, scor 2-0. Universitatea Craiova a reușit să marcheze primul gol al partidei în minutele de prelungire ale primei reprize, după un penalty executat de Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a meciului, Ovidiu Bic a mărit avantajul Universității Craiova. Mijlocașul introdus pe parcursul partidei a marcat un gol superb, care nu i-a oferit vreo șansă lui Ștefan Târnovanu, înlocuitorul lui Andrei Vlad.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,18 este cota pentru „X la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT