Sport

”Arde” Giuleștiul! Se anunță sold-out la Rapid – Farul, derby care va avea arbitru de Mondial

Cu o zi înainte de Rapid - Farul, sunt semne că se va consemna sold-out pe Giulești la confruntarea dintre primele două clasate în SuperLiga.
20.10.2022 | 19:50
Arde Giulestiul Se anunta soldout la Rapid  Farul derby care va avea arbitru de Mondial
Se anunță sold-out pentru derbyul Rapid - Farul, partidă programată vineri, de la 20:30, pe Giulești.
ADVERTISEMENT

Cu 28 de puncte la activ, Rapid ocupă poziția a doua a ierarhiei, la cinci lungimi de liderul Farul Constanța. Echipă care îi va da replica, vineri, de la ora 20:30, în runda cu numărul 15 din SuperLiga. Confruntare la vârf, pe care Giuleștiul o va aștepta, sunt semnale clare în acest sens, cu tribunele la capacitate 100%.

”Aproape sold-out”, anunță oficialii clubului Rapid

Interesul fanilor rapidiști a atins, firesc, cote maxime. Dovadă că aproape toate biletele au fost achiziționate online. Și, pentru a evita problemele în procesul de cumpărare a celor rămase, 600 de tichete se vor comercializa la casele de bilete.

ADVERTISEMENT

”Aproape sold-out! Aproximativ 600 de bilete au mai rămas pentru partida de mâine, dintre Rapid și Farul Constanța, acestea urmând a fi puse în vânzare la casa de bilete de la stadionul Giulești.

Pentru a evita ca biletele online să rămână blocate, și să nu poată fi achiziționate, ultimele bilete rămase se vor vinde doar fizic, la casa de bilete, astăzi, de la ora 17:00!

ADVERTISEMENT

Ne vedem pe stadion!”, au transmis cei de la Rapid.

Mutu, nerăbdător înaintea a ceea ce numește un derby al prezentului: ”Va fi sold-out, toţi suporterii noştri aşteaptă un meci solid din partea noastră”

Adrian Mutu a afirmat că abia așteaptă ziua meciului. Tehnicianul Rapidului spune că meciul cu Farul poate oferi o imagine a capacității echipei. Și le transmite, indirect, un mesaj elevilor săi, amintindu-le că tribunele arhipline așteaptă un meci solid.

”Ne aşteaptă un meci cu echipa de pe primul loc, un meci complicat. De aceea suntem extrem de motivaţi şi dornici să jucăm acest meci.

ADVERTISEMENT

Abia aşteptam să vină vineri şi să jucăm. Încercăm să demonstrăm că suntem o echipă bună la fiecare meci, următoarele meciuri cu echipele cele mai bune ne vor da nişte răspunsuri, pentru a putea pregăti echipa pentru obiectivul nostru.

Acest meci cu Farul este unul extrem de important. Pentru că vrem să vedem unde suntem, vrem să rămânem acolo sus şi să micşorăm distanţa dintre noi şi ei, care este acum de cinci puncte. Ei sunt campionii de toamnă.

ADVERTISEMENT

Sunt meciuri pe care eu sincer le aştept, de aceea m-am apucat de antrenorat. Sunt meciuri tari şi pentru public, sunt plăcute şi spectaculoase.

E un derby al prezentului, chiar dacă rivalitatea dintre Rapid şi Farul nu se compară cu rivalitatea dintre alte echipe.

În momentul ăsta suntem echipele de pe primele două locuri, chiar dacă CFR are două jocuri mai puţin şi e greu să crezi că nu va aduna puncte.

Vrem să scurtăm distanţa dintre noi şi ei şi îi va aştepta un meci foarte dificil pe Giuleşti. Va fi sold-out, toţi suporterii noştri aşteaptă un meci solid din partea noastră.

Ei probabil că vor încerca să controleze jocul, aşa cum fac tot timpul, dar noi suntem Rapid şi îi aşteptăm să vedem dacă pot”, a declarat Adrian Mutu.

Istvan Kovacs la centru

Partida urmează să fie condusă de o brigadă compusă din doi arbitrii care vor oficia la Cupa Mondială din Qatar. Este vorba despre Istvan Kovacs, la centru, și tușierul Ovidiu Artene.

Cel de-al doilea asistent de margine este Mihai Marica. Arbitru VAR este Horia Mladinovici, în timp ce observator la această partidă este Cristian Nica Cristian.

ADVERTISEMENT