Sport

Arde Oltenia! Ce decizie ar putea lua Universitatea Craiova, ca urmare a numărului mare de bilete vândute pentru derby-ul cu CFR Cluj

Universitatea Craiova ar putea să deschidă și peluza sud a stadionului „Ion Oblemenco”, ca urmare a interesului ridicat manifestat de suporterii olteni pentru derby-ul cu CFR Cluj.
06.04.2022 | 16:48
Arde Oltenia Ce decizie ar putea lua Universitatea Craiova ca urmare a numarului mare de bilete vandute pentru derbyul cu CFR Cluj
Universitatea Craiova ar putea să deschidă și peluza sud a stadionului „Ion Oblemenco”, ca urmare a interesului ridicat manifestat de suporterii olteni pentru derby-ul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj este programat duminică, la ora 20:30. Acest meci este foarte important pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf în lupta pentru terminarea sezonului pe locul 2.

Peluza sud a stadionului „Ion Oblemenco” ar putea fi deschisă la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Suporterii olteni manifestă un interes ridicat pentru derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, fiind vândute aproximativ 4,500 de bilete numai în primele zile ale săptămânii.

ADVERTISEMENT

Astfel că organizatorii iau în calcul posibilitatea de a deschide peluza sud a stadionului „Ion Oblemenco”. Ar fi pentru prima dată când Universitatea Craiova vinde bilete în sectoarele respective, după ridicare restricțiilor impuse de pandemie.

Interesul ridicat al fanilor olteni este alimentat și de victoria neașteptată obținută de trupa lui Laurențiu Reghecampf, 2-0, în fața rivalei FCSB, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „Vedem dacă putem da lovitura de graţie!”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, le transmite jucătorilor olteni să fie echilibrați în meciul cu CFR Cluj.

„N-aş vrea să pierdem cu CFR, pentru că venim după un moment bun, avem o stare de spirit pozitivă după victoria aceasta la Bucureşti cu FCSB. Mi-aş dori o atitudine echilibrată şi cu agresivitate pozitivă, pentru a obţine cele trei puncte, care ne-ar consolida în lupta pentru locul doi.

ADVERTISEMENT

Locul trei nu este însă nici el asigurat, pentru că înfrângerea cu Voluntari va atârna, voiam şase puncte faţă de ei, era mai bine să ne detaşăm. Ne-ar ajuta foarte mult o victorie cu CFR, dar m-aş mulţumi şi să nu pierdem. Să fim echilibraţi, să nu mai facem cadouri, să fim nevoiţi să alergăm după egalare.

Să vedem dacă putem da lovitura de graţie, dar trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi. Mă aştept ca Dan Petrescu să spună că suntem favoriţi, am văzut că a spus deja că intrăm în lupta la titlu dacă vom bate, dar nu ştiu dacă mai merg astfel de declaraţii.

ADVERTISEMENT

Am văzut că şi Toni Petrea a spus că am avut nu ştiu ce strategie, de parcă ne-am fi îmbolnăvit noi jucătorii”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Oltenia TV.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,60 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: