ADVERTISEMENT
Nicio categorie

ARDE! Scandal MONSTRU înainte de Brazilia – Chile!

Optimile de finală ale campionatului mondial încep astăzi de la ora 19:00 cu meciul dintre Brazilia şi Chile de la Belo Horizonte. Duelul va fi unul aprig, mai ales că spiritele s-au încins...
Autor: Marian Popovici | 28.06.2014 | 11:10
ARDE! Scandal MONSTRU înainte de Brazilia - Chile!

Optimile de finală ale campionatului mondial încep astăzi de la ora 19:00 cu meciul dintre Brazilia şi Chile de la Belo Horizonte. Duelul va fi unul aprig, mai ales că spiritele s-au încins înainte de meci. 

ADVERTISEMENT

Alexis Scanchez e cel care a agitat apele înainte de prima optime de finală cu o declaraţie care a pus pe jar Brazilia: “Mai mult decît Brazilia mă îngrijorează arbitrajul de la acest meci”, a declarat superstarul Barcelonei.

Arbitrul partidei va fi englezul Howard Webb, cel care a condus finala de acum 4 ani. Luis Felipe Scolari s-a arătat indignat de declaraţiile chilianului: “Să vorbeşti într-un asemenea mod nu e doar lipsă de respect pentru FIFA, arbitru sau legende ale fotbalului brazilian cu o istorie frumoasă de peste 100 de ani. E o lipsă de respect pentru poporul brazilian. Nu avem nevoie de arbitru să cîştigăm meciul. E o insultă”, a completat selecţionerul Braziliei.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!