Arde un hotel istoric din București! Zece oameni evacuați de teama incendiului

Alexandru Năstase   
în HotNews
12/09/2020, 10:29
Arde un hotel istoric din București! Zece oameni evacuați de teama incendiului GALERIE FOTO
Zece persoane au fost evacuate în urma incendiului. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Arde un hotel istoric din București! Pompierii se luptă cu flăcările și încearcă să stingă incendiul care a izbucnit la hotelul Triumf din Capitală.

Din fericire, nu există victime, conform informațiilor oferite de autorități. Cu toate acestea, zece persoane au fost evacuate din clădire.

Un alt detaliu interesant este acela că ana dintre străzile din zonă este blocată. Se intervine cu 14 autospeciale cu apă și spumă.

Incendiu la un hotel din Capitală!

Potrivit primelor informații, focul a izbucnit la acoperișul hotelului. „Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul hotelului Triumf, Șoseaua Kiseleff.

Au fost evacuate 10 persoane și se acționează 14 autospeciale de stingere”, au anunțat autoritățile despre cele petrecute

Vă readucem aminte că hotelul Triumf se află pe lista monumentelor istorice, acesta aflându-se în proprietatea RA-APPS.

Hotelul a fost ridicat în perioada interbelică, în 1935, de același arhitect care a proiectat și Arcul de Triumf. La vremea respectivă, clădirea era destinată funcționarilor BNR.

După război, hotelul a fost preluat de partidul comunist pentru cazarea oaspeților din străinătate. În prezent, RA-APPS l-a scos la vânzare.

Nu mai puțin de 17 milioane de euro se solicitau în schimbul hotelului.

 

 

Închide ×