Ardelenii, LOBBY pentru Camora! “Naturalizarea sa, benefică”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
25/07/2016, 00:04
Ardelenii, LOBBY pentru Camora! “Naturalizarea sa, benefică”

Posibila naturalizare a lui Mario Camora a stîrnit un conflict de la distanţă între românii titulari pe acel post şi fundaşul portughez.

Jucătorul lui CFR Cluj a negat interviul acordat cotidianului portughez O Jogo şi a transmis că un posibil refuz de a juca pentru naţionala României nu îi schimbă cariera.

“A fost important să cîştigăm primul meci, trebuie să scăpăm de penalizare. Trebuie să ne cîştigăm toate meciurile de pe teren propriu. Sîntem obişnuiţi să fim depunctaţi.

Important e să cîştigăm fiecare meci, nu ne interesează cine iese golgheter. Nu pot să schimb mentalitatea altora. Cine mă cunoaşte, ştie că nu am cum să vorbesc despre Raţ sau alt jucător. Cine sînt eu să critic cariera lui Raţ? Nu se termină fotbalul dacă nu sînt naturalizat şi nu joc pentru România”, a declarat Camora.

Miriuţă, sfat pentru Filip

La rîndul său, antrenorul ardelenilor a făcut apel la diplomaţie din partea jucătorilor implicaţi, Vasile Miriuţă afirmînd că România are mulţi jucători care merită să fie titulari pe partea stîngă a defensivei “tricolore”.

“A fost un meci intens, ştiam că nu o să fie uşor. Au avut o ocazie mare să înscrie, dar cred că noi am controlat jocul. A fost o victorie muncită şi meritată. Îmi felicit jucătorii, sînt mulţumit de ei. Trebuie să remontăm handicapul şi să ajungem în play-off. Sînt fundaşi foarte buni care pot evolua pe partea stîngă. Naturalizarea lui Camora creşte concurenţa şi este benefică pentru toţi jucătorii implicaţi”.

Duel Dinamo-CFR la golgheteri?

Forma de invidiat pe care au arătat-o în meciul contra Concordiei atît Guima, cît şi Cristian Lopez, cei doi atacanţi ai lui CFR Cluj, a născut întrebarea în privinţa noului golgheter. Cristian Lopez afirmă că acest titlu nu face parte din ţelul său pentru noul sezon.

“Am făcut un meci foarte bun, sînt foarte fericit pentru cele trei puncte. Nu îmi place să mă gîndesc la cîte goluri voi da, dar voi da mereu 100%. Dacă pot să fiu golgheter, o să mă bucur. Eu nu îmi stabilesc numere! Era important să începem bine şi o să muncim ca să ajungem în prima jumătate a clasamentului. Sîntem o echipă bună şi avem un grup foarte bun. Îmi doresc să ajutăm echipa cu golurile mele şi ale lui Guima.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

PARTENERI
Închide ×