Ardelenii se pot despărţi de doi jucători! Unul poate ajunge în Rusia! Ce sumă va lua CFR

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
22/08/2016, 18:28
Ardelenii se pot despărţi de doi jucători! Unul poate ajunge în Rusia! Ce sumă va lua CFR

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat că doi fotbalişti sînt foarte aproape de a se transfera la formaţii din străinătate.

“Avem şi oferte pentru doi jucători. Am analizat acum cu cei care conducem clubul şi cu Vasile Miriuţă şi e posibil să transferăm un jucător sau chiar doi. În străinătate. Nu pot să vă spun cine. S-ar putea să plece în Rusia un jucător. Bani, nu chiar buni, aproximativ… Pe bani buni vindeam cînd eram foarte buni, acum vindem pe mai puţin, dar sînt bineveniţi”, a spus Mureşan.

Bryan Nouvier este unul dintre fotbaliştii care are şanse foarte mari să plece de la CFR Cluj şi să ajungă în campionatul Rusiei. În schimbul mijlocaşului, CFR Cluj ar urma să încaseze 200.000 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×