Fotbal intern

Ardelenii vor femeile lângă ei de Ziua Bărbatului. Bilete gratuite și flori ca să vină la Gaz Metan – CFR Cluj

04.03.2020 | 22:28
Ardelenii vor femeile langa ei de Ziua Barbatului Bilete gratuite si flori ca sa vina la Gaz Metan  CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș joacă pe teren propriu în play-off, luni, 9 martie, de la ora 20:30, împotriva campioanei României, CFR Cluj. Dacă în ultimul meci din campionatul regulat cu Dinamo, 1-0, stadionul care are o capacitate de 7.814 locuri a fost arhiplin și atmosfera a fost pe măsură, ardelenii vor să repete acest lucru și cu echipa lui Dan Petrescu.

Ardelenii vor femeile lângă ei de Ziua Bărbatului. Bilete gratuite și flori ca să vină pe stadion

Gaziștii vor să aducă femeile pe stadion de Ziua Bărbatului! Președintele Ioan Mărginean, alături de antrenori și jucători, vor merge vineri dimineața la sediile Romgaz și Transgaz, acolo unde vor împărți doamnelor flori și invitații gratuite pentru partida cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După aceea se va merge la fabrica Emailul S.A., dar și în parcarea Kaufland, până se vor termina cele 1500 de invitații pentru doamne și domnișoare.

  • 1500 de invitații gratuite pentru doamne și domnișoare

Prețuri de play-out în play-off

Conducerea ardelenilor a decis, din respect pentru fani, Ioan Mărginean a decis ca prețurile pentru această partidă să fie din nou foarte mici. 15 RON la Tribuna I și 10 RON la Tribuna a II-a. Biletele au fost deja puse în vânzare pe bilete.ro.

ADVERTISEMENT

7.814 locuri are stadionul din Mediaș pe care joacă Gaz Metan și a fost arhiplin la partida cu Dinamo, 1-0, după care ardelenii au dat drumul la șampanie pentru calificarea în play-off, unde și-au propus să încurce pe toată lumea.

”Jucăm cu cele mai bune echipe din campionat și o facem fără presiune. Noi jucăm de plăcere acum, să arătăm că suntem buni, că de asta am intrat în play-off și bineînțeles, să încurcăm pe toată lume.

ADVERTISEMENT

Cine o să vină sau cine o să vrea să ia campionatul, prima oară va trebui să treacă de Gazul și asta nu cred că le va fi foarte ușor. Noi ne dorim să ajungem pe o poziție cât mai bună în clasament”, a declarat Mihai Butean, care însă nu va putea juca cu CFR Cluj datorită unei clauze din contractul de împrumut scadent în vară.