Acest poştaş nu ducea doar scrisori. Este cel mai prolific părinte din lume! Vezi câte sute de copii are!

Un detectiv particular din Statele Unite ale Americii a lucrat 15 ani la un caz în care personajul principal a fost un simplu poştaş. Detectivul a descoperit în toţi aceşti ani că poştaşul nu...
16.10.2017 | 11:23
Acest postas nu ducea doar scrisori Este cel mai prolific parinte din lume Vezi cate sute de copii are
ADVERTISEMENT

Un detectiv particular din Statele Unite ale Americii a lucrat 15 ani la un caz în care personajul principal a fost un simplu poştaş. Detectivul a descoperit în toţi aceşti ani că poştaşul nu ducea doar scisori doamnelor cărora le trecea pragul.

Detectivul a descoperit că poştaşul este tatăl a 1300 de copii! Tatăl, acum în vârstă de 87 de ani, a fost găsit după ce doi bărbaţi care nu se cunoşteau între ei i-au cerut detectivului să le găsească tatăl biologic. După ceva timp detectivul a aflat că cei doi aveau acelaşi tată. Mii de mostre ADN au fost adunate în ultimii 15 ani pentru a se stabili paternitatea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Are 1300 de copii! Băbatul le-a cucerit pe femei prin minciună

„Totul a început în anul 2001, când doi bărbaţi diferiţi, care nu aveau nimic în comun cu celălalt, m-au angajat să le găsesc tatăl biologic. Am fost stupefiat după investigaţiile suplimentare, în urma cărora am realizat că ambii bărbaţi au acelaşi tată. În acel moment cazul a devenit o misiune personală a mea, ori de câte ori am avut timp liber, am încercat să găsesc alte mărturii. În cele din urmă, testarea ADN-ului a devenit foarte ieftină şi uşor de utilizat. Pe mine, această tehnică m-a ajutat să adun o mulţime de informaţii în ultimii ani”, recunoaste Sid Roy.

Potrivit investigatorului, cei mai mulţi oameni, care sunt constienţi de adevăr, nu doresc ca aceste informaţii să iasă la iveală şi au dat mărturii anonime.

ADVERTISEMENT

„Adevărul dezlănţuit ar putea distruge sute sau chiar mai multe familii. Tot ce ştiu este că cei mai mulţi dintre aceşti oameni sunt bucuroşi să afle adevărul şi nu poartă pică bătrânului, cred ca a fost o practică mai frecventă în acele zile”, recunoaşte Sid Roy.

Cu toate acestea, testele ADN-ului şi mărturiile atrag atenţia despre 1.300 de copii nelegitimi ai unui tată poştas. Sid Roy crede că ar putea fi mai multe persoane implicate.

ADVERTISEMENT

„Am petrecut 15 ani din timpul meu personal în asta, cred că e suficient. Dar cercetările mele arată în mod clar că ar putea fi mai mulţi copii”, a adaugat Roy.

Tatăl celor peste 1300 de copii nu regretă nimic. Nici că s-a dat drept o mare vedetă pentru a intra în atenţia doamnelor cucerite de el.

ADVERTISEMENT

„Contracepţia nu era foarte populară în acele timpuri. Nu este nimic pentru care trebuie să-mi fie ruşine. Anii ‘60 au fost ani frumoşi în care am lăsat impresii că sunt Johnny Cash, idee care a prins foarte bine la doamne”, a explicat bătrânul, potrivit descopera.ro.

„Unele chiar au crezut că sunt Johnny Cash real”, îşi aminteşte el râzând. „Nu ştiu dacă au crezut într-adevăr sau dacă au încercat să se convingă”, a declarat el în apărarea sa.

ADVERTISEMENT
Tags: