Life

Are 56 de ani, dar a făcut senzaţie la plajă. Fanii i-au “inundat” pagina de Instagram cu comentarii: “Cea mai sexy femeie”

O celebră actriță în vârstă de 56 de ani a făcut senzație la plajă. Fanii i-au lăsat mii de comentarii pe pagina de Instagram.
02.11.2021 | 13:18
Are 56 de ani dar a facut senzatie la plaja Fanii iau inundat pagina de Instagram cu comentarii Cea mai sexy femeie
ADVERTISEMENT

Elizabeth „Liz” Hurley, în vârstă de 56 de ani, a făcut senzație la plajă zilele trecute, într-o locație exotică. Actrița a postat o fotografie într-un costum de baie alb minuscul, care i-a pus formele în evidență.

Fanii vedetei au fost surprinși de această apariție și i-au lăsat mii de mesaje la postare, alături de alte zeci de mii de aprecieri. Nu este prima dată când actrița se lasă pozată într-o astfel de ipostază.

ADVERTISEMENT

Liz Hurley poartă un costum de baie care face parte din propria ei linie de îmbrăcăminte. Abdomenul plat al actriței și fotomodelului britanic i-a lăsat fără cuvinte pe internauți.

Are 56 de ani, dar a făcut senzaţie la plajă. Ce i-au scris fanii pe Instagram

Elizabeth Hurley are 56 de ani, dar nu pare să aibă mai mult de 30, judecând după felul în care arată. Actrița din „Gossip Girl” este creatoare de costume de baie și poartă unul și în ultima fotografie postată, care a strâns peste 93.000 de aprecieri pe Instagram, în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

Cu un costum de baie din două piese, alb, Liz Hurley a făcut senzație pe Instagram. Urmăritorii nu au ezitat să-i laude formele de invidiat, spunându-i că este „cea mai sexy femeie”.

„Frumusețe”, „Divină”, „Elizabeth, ai un corp incredibil și ești pur și simplu superbă”, „Atât de frumoasă”, „O frumusețe naturală”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

Actrița a optat și pentru un machiaj natural, care îi scoate în evidență ochii albaștri. Aceasta a ales să poarte și o pălărie de paie, pe care a asortat-o cu costumul.

Vedeta se află în vacanță într-o locație exotică, așa cum se vede și în imaginile postate pe Instagram, unde este urmărită de peste două milioane de fani.

ADVERTISEMENT
Elizabeth Hurley, actriță și fotomodel britanic
Elizbeth Hurley, în costum de baie la 56 de ani. Sursa foto: Instagram

Elizabeth Hurley este recunoscută pentru rolurile ei din filme și seriale de-a lungul timpului. A jucat în filme precum „Passenger 57” sau „The Long Winter”, ambele din 1992, „Austin Powers: International Man of Mystery (1997) sau „The Weight of Water” (2000).

A apărut și în câteva seriale, însă un rol semnificativ l-a avut în „Gossip Girl” (sezonul 5, 2011 – 2012).

Cum se menține Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley a dezvăluit care este secretul ei pentru a se menține în formă, la vârsta de 56 de ani. Actrița a declarat că nu recurge la diete stricte sau antrenamente dificile pentru a-și menține silueta de fotomodel.

În plus, vedeta a recunoscut că îi place foarte mult untul de arahide și că nu șine vreo dietă strictă.

„Am cu cel puțin 5 kilograme mai mult decât acum 20 de ani, dar nu-mi pasă. Probabil că mănânc puțin mai mult, dar nu consum mâncare la pachet și beau sucuri foarte rar.

Viața e prea scurtă ca să ții o dietă strictă. Slăbiciunea mea este untul de arahide”, a declarat Liz Hurley, potrivit Daily Mail.

Actrița a mai spus că îi place să lucreze în grădină și nu stă niciodată locului. Își plimbă câinii destul de des, dar nu face anumite exerciții.

Liz Hurley mănâncă foarte rar mâncare de tip fast food sau alimente procesate și nici nu bea alcool. Secretul ei este acela că încearcă mereu să nu mănânce nimic între mese.

„Îmi place să lucrez la mine în grădină și nu sunt niciodată mai fericită decât atunci când țin o mașină de tuns. Îmi plimb și câinii des. Nu fac un anumit set de exerciții, dar nici nu stau pe loc foarte mult timp. De fapt, mănânc destul de mult. 

Dar mănânc foarte rar junk food sau alimente procesate și nu beau mult alcool. Încerc să mănânc multe legume și să nu consum nimic între mese”, a mai dezvăluit vedeta.

Actrița lucrează foarte mult și la linia ei de costume de baie, care are foarte mult succes. Și fiul ei, Damian (19 ani), are o carieră în modelling, iar Elizabeth este foarte mândră de el.

ADVERTISEMENT
Tags: