Life

Are 85 de ani, doar 36 de kg și debordează de energie. Unde și-a lansat Marina Voica cea mai nouă carte

Marina Voica i-a cucerit pe toți la lansarea cărții sale. Chiar dacă a avut probleme grave de sănătate și a ajuns să aibă doar 36 de kg, aceasta debordează de energie.
11.10.2021 | 16:11
Are 85 de ani, doar 36 de kg și debordează de energie. Unde și-a lansat Marina Voica cea mai nouă carte. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marina Voica și-a lansat în urmă cu câteva zile cea mai nou carte “Fantezie și umor” într-un cadru inedit. O biserică.

Artista a fost înconjurată de mai mulți prieteni și a reușit să-i impresioneze pe toți.

Chiar dacă a slăbit foarte mult după operația suferită în urmă cu câteva luni, aceasta a stat în picioare ore bune, a dat autografe și interviuri.

ADVERTISEMENT

Are 85 de ani, doar 36 de kg și debordează de energie. Unde și-a lansat Marina Voica cea mai nouă carte

Marina Voica a suferit în urmă cu câteva luni o operație pe cord, iar acum potrivit click.ro a ajuns să cântărească doar 36 de kg. Acest lucru nu pare să o deranjeze și le-a demonstrat tuturor că se simte foarte bine.

Doamna muzicii românești și-a lansat cea mai nou carte “Fantezie și umor” . Pentru eveniment a ales un cadru mai puțin obișnuit, Biserica Parascheva din Câmpina. Prietenii i-au fost aproape, iar ea i-a uimit pe toți cu pofta sa de viață. Nu au lipsit Fuego,  Matilda Pascal Cojocărița, Octavian Ursulescu sau Gabriel Dorobanțu.

ADVERTISEMENT

Marina Voica s-a simțit extrem de bine. A citit pasaje din careta sa pentru cei prezenți, a acordat interviuri și a scris autografe. A stat ore bune în picioare, chiar dacă a suferit o operație delicată și a slăbit destul de mult.

Cea mai nouă carte a artistei costă 40 de lei. Când a vorbit despre aceasta, Marina Voica a declarat zâmbind că celebrul Spielberg ar putea face un film reușit după ea.

ADVERTISEMENT

În cele mai frumoase momente, artista nu a uitat nici de soțul ei și l-a pomenit în discurs.

“Dacă trăia soțul meu, stăteam eu acum pe canapeaua mea preferată, fără grijă, și nici prin gând nu mi-ar fi trecut că putea să fie altfel!”, a spus Marina Voica.

Marina Voica și-a revenit după operația la inimă

În urmă cu câteva luni, artista a trecut printr-o operație destul de dificilă la inimă. După o săptămână petrecută în spital doctorul i-a recomandat să meargă acasă pentru a se recupera.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a slăbit destul de mult, Marina Voica are în continuare o energie de invidiat. Aceasta a povestit că era cardiacă de mai multă vreme, dar a știut cum să se îngrijească mereu. De asemenea, cântăreața a mai spus că recuperarea a fost dificilă, mai ales pentru că locuiește singură.

ADVERTISEMENT