Sport

“Are în sânge asta, nu se poate vindeca!”. Adrian Porumboiu îl face praf pe Istvan Kovacs după arbitrajul de la CFR Cluj – FCU Craiova: “Execută comenzile”. Video exclusiv

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs după arbitrajul de la CFR Cluj - FC U Craiova şi îl acuză că de ani de zile face jocurile necurate ale ardelenilor.
02.06.2023 | 11:44
Are in sange asta nu se poate vindeca Adrian Porumboiu il face praf pe Istvan Kovacs dupa arbitrajul de la CFR Cluj  FCU Craiova Executa comenzile Video exclusiv
Are în sânge asta, nu se poate vindeca!. Adrian Porumboiu îl face praf pe Istvan Kovacs după arbitrajul de la CFR Cluj - FCU Craiova 1948 Execută comenzile. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a făcut praf meciul de baraj pentru Conference League dintre CFR Cluj – FC U Craiova 1-0. Centralul din Carei a fost acuzat dur de oficialii oltenilor, care au declarat la unison la finalul meciului că a fost “măcel”.

Adrian Porumboiu îl face praf pe Istvan Kovacs după arbitrajul de la CFR Cluj – FC U Craiova: “Este killer autorizat!”

Fostul mare arbitru al României, Adrian Porumboiu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Istvan Kovacs a avut o misiune pe care a dus-o la bun sfârşit şi se comportă ca un “ucigaş” din punctul de vedere al arbitrajului:

ADVERTISEMENT

“Despre Kovacs pot vorbi aşa… mă răscolesc amintirile când vorbesc de Kovacs. Era direcţionat. Dacă nici acum, ajuns la nivel Mondial unde îşi doreşte orice arbitru să ajungă, nu îşi vede de treaba lui, omul are în sânge nişte lucruri.

Omul se implică direct. Este killer autorizat. Când are cineva de ucis pe cineva, mă refer la arbitraj, apelează la Kovacs. Sunt ferm convins că s-a întâmplat acelaşi lucru. N-are cum să fie cartonaş roşu acolo.

ADVERTISEMENT

“Are în sânge treaba asta, dar cine să îl oprească?”

Are în sânge treaba asta, dar cine să îl oprească? Vassaras este mulţumit că are doi-trei arbitrii care au fost promovaţi şi în străinătate se arbitrează uşor şi în ţară îşi face fiecare de cap şi execută comenzile.

Este aceeaşi treabă, aceeaşi legătură. Face parte din aceeaşi echipă, dirijaţi de un rege. Eu nu ştiam că aveam rege în arbitraj şi se pare că acest rege (n.r. Cristi Balaj) beneficiază în continuare… Dacă aşa spune el că i se spunea, era regele. 

ADVERTISEMENT

Eu am pierdut un titlu pe mâna lui Kovacs. E contrastant discursul pentru cei care nu văd pădurea din cauza copacilor. Este prăduitor, nu este arbitru. Opriţi-vă. Despre ce vorbim? Încurajăm treburile astea?

Un îngânfat, un încrezut, ca un om de nimic. Opriţi-vă o dată. Ăsta nu este arbitru”

El a participat împreună cu Regele (n.r. Cristi Balaj) la titlurile pe care le-a luat CFR Cluj. Îmi amintesc perfect. Împreună dirijau treburile astea. Asta este viaţa, sunt regi care au putere, regi care n-au putere.

ADVERTISEMENT

Un arbitru este imparţial. Punct. Eu n-am dirijat niciun campionat, niciun meci. Nu ştiam ce face Kovacs? Un îngânfat, un încrezut, ca un om de nimic. Opriţi-vă o dată. Ăsta nu este arbitru. 

“Un an de zile îl scoţi de pe lista FIFA. El arbitrează la nivel mondial şi în România face ce face”

După ce a făcut ce a făcut la Astra sau alte meciuri în care a fost direcţionat? Şi cei de la UEFA trebuie să ştie că e vorba de un arbitru căruia nu trebuie să îi dea nimic. 

Un an de zile îl scoţi de pe lista FIFA. El arbitrează la nivel mondial şi în România face ce face. El a stabilit campioane. Lucrurile sunt foarte clare. Nu îl delegi şi nu se întâmplă nimic. Îl laşi în bula aia de Mondiale şi foarte bine”, a spus Adrian Porumboiu.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT