Life

Are sau nu operații estetice Jojo? Dezvăluirea făcută de frumoasa actriță

23.06.2020 | 19:01
Are sau nu operatii estetice Jojo Dezvaluirea facuta de frumoasa actrita
Are sau nu operații estetice Jojo? Dezvăluirea făcută de frumoasa actriță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălina Grama, pe numele de scenă Jojo, are tot ce-și poate dori o femeie: este frumoasă, are o carieră de succes și o familie minunată, dar fanii mereu se întreabă dacă și-a făcut operații estetice. Mai exact, un internaut a vrut să știe recent dacă actrița are maxilarul mărit.

Frumoasa blondină a făcut o mărturisire dureroasă despre așa zisă intervenție chirurgicală și a povestit că în adolescență, în jurul vârstei de 14 ani, s-a izbit puternic cu partea stângă a feței de ciment după ce și-a pierdut cunoștința.

ADVERTISEMENT

Vedeta a evitat să vorbească despre acest episod până acum, însă pentru că a fost pusă la zid legat de operațiile estetice a dat cărțile pe față și a spus adevărul. Jojo a publicat în mediul online și o fotografie neretușată care arată o parte a maxilarului ei mai proeminentă.

Jojo, mărturisire dureroase după ce s-a spus că și-a mărit maxilarul

„Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ți-ai mări maxilarul?

ADVERTISEMENT

V-am mai povestit odată că în adolescență am ținut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoștința când eram la liceu. 

Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stângă a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni pentru asta pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile, și fața în același timp)”, și-a început vedeta mărturisirea de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a ținut să sublinieze faptul că nu și-a făcut nicio operație estetică, ci din cauza episodului dureros din adolescență s-a ales cu o parte a feței mai proeminentă, lucru pe care încearcă să-l ascundă în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Totodată, Jojo a mărturisit că s-a obișnuit cu această asimetrie a feței sale și încearcă să facă imagini care să-i pună în evidență „partea bună”. În plus, actrița nu-și poate imagina motivul pentru care un om și-ar dori mărirea maxilarului.

ADVERTISEMENT

„Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibulă mai proeminentă pe partea stângă și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat). Nu îmi fac mereu fotografiile «pe partea mea bună» pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp.

Așadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu știu ce filtru (pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-vă că niciun om normal la cap nu și-ar mări maxilarele. 

M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celălalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stângă. Așa că… vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe”, a mai scris vedeta în mediul online.

View this post on Instagram

Neata dragilor! Mi-am facut o fotografie in care se vede in mod clar partea mai proeminenta a maxilarului meu. Asta ca sa nu ma mai intrebe nimeni daca mi-am marit maxilarul.🤦🏼‍♀️ Oricum, de ce ti-ai mari maxilarul?!? V-am mai povestit odata ca in adolescenta am tinut o cura de slabire care m-a facut sa imi pierd cunostinta cand eram la liceu. Am lesinat, am cazut si m-am izbit puternic cu partea stanga a fetei de ciment. Am avut un edem cerebral de toata frumusetea, si am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru ca am facut si o spasmofilie extrema ( imi tremurau si mainile si fata in acelasi timp). Am ramas cu o asimetrie a fetei ( mandibula mai proeminenta pe partea stanga si un pomete modificat, mai umflat, pentru ca a fost fisurat). Nu imi fac mereu fotografiile pe “partea mea buna” pentru ca m-am obisnuit cu asimetria asta in timp. Asadar, data viitoare cand o sa vi se para ca am folosit nu stiu ce filtru ( pe care le folosesc, dar nu pentru asta), ganditi-va ca niciun om normal la cap nu si-ar mari maxilarele.🙈 M-am hotarat sa postez fotografia asta pentru ca aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronuntat pe partea stanga. Asa ca… vedeti voi? E o chestiune de unghi, pozitie si asa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu totii avem defecte mai mult sau mai putin vizibile. Acesta este din pacate un defect pe care nu il pot corecta. Cand haterii ies la vanatoare de defecte, ei nu realizeaza de cele mai multe ori la ce fac referinta de fapt. Poate ca vorbesc despre lucruri care pe ceilalti ii rascolesc enorm. Incercati sa nu ii mai judecati pe ceilalti. Fiti blanzi unii cu altii pentru ca frumusetea e de fiecare data se fapt in ochii privitorului. Lasati oamenii sa se exprime cum vor ei, mai ales prin intermediul fotografiilor. Nu ii mai corectati la orice pas, pentru ca nu despre asta este vorba in viata. Nu ne-am nascut sa fim permanent ca niste judecatori, ci dimpotriva, am venit aici ca sa imbratisam toleranta, diversitatea si frumusetea fiecarui om in parte asa cum o detine el. Fiti buni oameni dragi! Mereu!

A post shared by MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

Actrița Jojo, despre defectul pe care-l are la nivelul feței

„Nimeni nu este perfect. Cu toții avem defecte mai mult sau mai puțin vizibile. Acesta este, din păcate, un defect pe care nu îl pot corecta. Când haterii ies la vânătoare de defecte, ei nu realizează de cele mai multe ori la ce fac referință de fapt. 

Poate că vorbesc despre lucruri care pe ceilalți îi răscolesc enorm. Încercați să nu îi mai judecați pe ceilalți. Fiți blânzi unii cu alții pentru că frumusețea e de fiecare dată în ochii privitorului”, a încheiat Jojo mesajul de la Instagram.

ADVERTISEMENT