Life

Are sau nu Vlăduța Lupău operații estetice? Îndrăgita artistă a spus, într-un final, adevărul

Vlăduța Lupău a vorbit despre operațiile estetice în cadrul podcastului lui Horia Brenciu și a dezvăluit ce părere are despre acestea, dar și care este un lucru care o enervează foarte tare.
30.05.2022 | 22:53
Are sau nu Vladuta Lupau operatii estetice Indragita artista a spus intrun final adevarul
Are sau nu Vlăduța Lupău operații estetice? Foto: colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu, unde a vorbit despre operațiile estetice. Are sau nu artista intervenții de tip estetic?

Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice

Acesta este un subiect delicat pentru artistă, fiind acuzată constant de fanii de pe rețelele de socializare că are operații estetice, lucru deloc adevărat, conform spuselor sale.

ADVERTISEMENT

„Operații estetice sau pe natural asumat?”, a fost întrebarea adresată de Horia Brenciu.

Artista a povestit că este o adevărată problemă pentru ea faptul că oamenii nu cred că nu are intervenții estetice la nivelul feței.

Mai mult, Vlăduța Lupău a explicat și de ce există o diferență între fizionomia ei atunci când era o adolescentă și s-a lansat în muzică și acum, la vârsta de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că avea un dinte lipsă atunci când era copil și fizionomia ei s-a schimbat odată ce dantura sa de adult s-a dezvoltat.

Vlăduța Lupău, explicații despre înfățișarea sa

Vlăduța Lupău a explicat și că trecerea anilor și-a spus cuvântul asupra fizionomiei sale și nu are cum să mai arate ca atunci când era doar o adolescentă.

ADVERTISEMENT

„Pe natural, asumat. Deși am o problemă aici, cu oamenii de pe Facebook, au spus că am operații la față… Pentru că aveam la dantură lipsă un dinte, eram un copil.

Și am purtat aparat dentar, figura ta când ai altă dantură, e alta. Figura ta ca tânăr, când ești la 15-16 ani când eram eu prin concursuri… e alta la 30 de ani, automat, sprâncene”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Imaginea cu Vlăduța Lupău la 9 ani
Imaginea cu Vlăduța Lupău la 9 ani. Foto: Captură Youtube

De asemenea, și Horia Brenciu ei susținut spusele vedetei și le-a mărturisit fanilor săi că aceasta este 100% naturală și nu are operații.

„Dragilor, e aceeași conformație, eu am îmbrățișat-o, am mângâiat-o și pot să vă spun: e naturală”, a spus Horia.

Totuși, Vlăduța Lupău a recunoscut în trecut că nu se teme să vorbească despre intervențiile de înfrumusețare la care apelează și a mărturisit că este fana acidului hialuronic, pe care și-l pune în buze.

ADVERTISEMENT