Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Are valoare David Miculescu să joace la FCSB? „Va rezista presiunii! Trebuie să i se dea încredere!”. Video Exclusiv

David Miculescu este cel mai scump jucător transferat în vară de Gigi Becali, dar evoluţiile sale nu au fost la nivelul aşteptat. Fostul patron al lui Miculescu cere răbdare.
06.03.2023 | 13:30
Are valoare David Miculescu sa joace la FCSB Va rezista presiunii Trebuie sa i se dea incredere Video Exclusiv
David Miculescu, jucătorul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

David Miculescu este cel mai scump transfer al verii în SuperLiga. Gigi Becali le-a plătit celor de la UTA Arad nu mai puţin de 1,7 milioane de euro pentru fotbalist, însă evoluţiile atacantului nu s-au ridicat la nivelul aşteptat.

Are valoare David Miculescu să joace la FCSB: “Este un jucător foarte puternic mental. O să vedeţi că el va rezista”

Fostul patron al lui Miculescu de la UTA Arad, Alexandru Meszar, a vorbit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situaţia atacantului de la FCSB, spunând că lumea trebuie să aibă răbdare cu jucătorul în vârstă de 21 de ani:

ADVERTISEMENT

“El şi-a găsit locul, dar nu joacă pe postul lui. Unui jucător tânăr trebuie să îi dai încredere şi jocuri. Nu 10 minute, nu 15 minute, trebuie să îi dai drumul.

Este o situaţie mai grea, având în vedere că şi Cordea a fost în formă foarte bună şi juca pe postul lui. Dar este un jucător foarte puternic mental. O să vedeţi că el va rezista.

ADVERTISEMENT

“Este puternic mental, nu îi pasă de critici, de absolut nimic”

Nu îl interesează ce se va întâmpla în jurul lui. El îşi vede de treabă, se antrenează şi va demonstra. Ori la FCSB, ori în altă parte. Timpul va demonstra că nu a uitat fotbalul.

Este puternic mental, nu îi pasă de critici, de absolut nimic. O să îl vedeţi pe parcurs că nu poate fi influenţat nici de presă, nici de preşedinte, de nimeni. Are şi un fizic bun. Are toate calităţile”, a spus Alexandru Meszar la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

David Miculescu a marcat doar două goluri pentru FCSB în acest sezon, ultima reuşită a fotbalistului în vârstă de 21 de ani venind în luna septembrie a anului trecut, în remiza cu FC Voluntari, scor 1-1.

Gheorghe Mustaţă pune presiune pe Miculescu: “Nu se ridică la valoarea banilor cu care a fost cumpărat”

Galeria celor de la FCSB pune deja presiune pe David Miculescu. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul adus de la UTA Arad nu se ridică la nivelul banilor investiţi:

ADVERTISEMENT

“Cred că s-a rupt jocul la mijloc cu nonșalanța lui Olaru, ieșirea lui Edjouma. Nu înțeleg de ce trebuia să iasă Edjouma! Miculescu nu se ridică la valoarea banilor cu care a fost cumpărat”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT